Home wishlist!

Home wishlist!

Hoi iedereen! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Ik ben gek op leuke interieur items en ik heb nu toch leuke dingen gezien dat ik het tijd vond voor een interieur wishlist. Ik heb gekeken bij Riverdale en Esprit en ik was verkocht! Kijken jullie mee naar de leuke items?

Zoals ik al zei heb ik gekeken bij de Riverdale webshop en die van esprit en wat hebben ze leuke home items. Ik vond bij esprit de kussen echt onwijs leuk, ook hadden ze leuke behangetjes en tafelkleden. En bij Riverdale ben ik verliefd op de leuke memo bordjes en de vazen. Prachtig!

Kaarshouder van metaal – Esprit, 9,95. Shop je hier.

Memobord – Riverdale 5,95. Shop je hier.

Mintblauwe vaas /kruik – Riverdale 15,95. Shop je hier.

Memobord pijlen – Riverdale 5,95. Shop je hier.

Aluminium schaal – Esprit 25,99. Shop je hier.

Roze kussen – Esprit 17,99. Shop je hier.

Mintblauwe kleine kruik – Riverdale 6,99. Shop je hier.

Kussenhoes – Esprit 15,99. Shop je hier.

Tekstbord the best – Riverdale 4,99. Shop je hier.

Wat vinden jullie van deze wishlist, en welk item is jullie favoriet? Ik kan eigenlijk stiekem niet kiezen hihi! 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Hele leuke items 🙂 Op het moment heb ik vooral fashion op mijn wishlist haha!

  2. Leuke spulletjes allemaal, de kleuren combi zo vind ik leuk 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu