Happy new bikini’s! ❀

Happy new bikini’s! ❀

Hoi iedereen! Zoals jullie konden zien op instagram, en in de wekelijkse photodiary ben ik heel erg goed geslaagd voor een leuke bikini. En dit keer zelfs twee. Op de een of andere manier vind ik bikini’s shoppen erg lastig en ben ik daar nogal kieskeurig in. Maar dit keer kwam ik er zelfs een aantal leuke tegen en heb ik ze meegenomen. Kijken jullie mee?

De bikini heeft een leuke tropische print, en ik vind de kleur geweldig, vooral als ik in de zomer wat bruiner ben. Je kan de bikini dragen met een band om je nek, maar ook met twee bandjes zoals normaal en dan om je schouder. Heel erg chill! Want ik vind het allebei erg prettig en leuk.

Het broekje kost: 29,95 en de top kost 49,95.  

Ik heb allebei de bikini’s gekocht bij Livera. Ze zijn van het merk beachlife. Het zijn bikini’s met een beugel wat ik persoonlijk erg prettig vind. Ze zijn stevig en geven goede ondersteuning! Ik denk dat ze ook zeker wel online te bestellen zouden zijn.

Ook deze bikini is van het merk beachlife en heb ik gekocht bij de Livera. Ik hou van deze kleur en vind het perfect voor de zomer! Heel erg leuk te combineren ook. Deze bikini kan je ook dragen met een bandje om je nek, maar ook met twee bandjes om je schouder. Vind ik ook zeker weer een pluspunt. De bikini is weer stevig en zit gegoten. Het sluit mooi aan en het is gewoon een fijne bikini. 
Het broekje kost: 27,95 en de top kost 44,95. 


Ze zijn zeker niet goedkoop! Maar ik had een bikini nodig, mijn oude van sapph met slangenprint was helemaal verkleurd en had gewoon een nieuwe nodig. Ook vind ik het belangrijk dat een bikini goed zit en steun geeft aan je borsten. Ik ben in ieder geval heel erg goed geslaagd! Ik had nog een cadeaubon van mijn oma, en kon korting plakken dus dat schilt zeker. Fijn!
Ik had nooit gedacht dat ik bij de Livera zou slagen voor een bikini, zo zie je maar. Ik moet minder oordelen, oké ik vind de setjes en de lingerie daar nog steeds niks. Maar voor mijn bikini’s kan ik er zeker voor terecht. Ik ben in ieder geval klaar voor alvast een heerlijke zomerse periode/vakantie!
Waar shoppen jullie je bikini’s? En wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige bikini's! Heel lekker zomers. Toevallig heb ik ook een nieuwe bikini gekocht, zaterdag komt het artikel online :-)!

    1. Ja leuk zijn ze he! Oh zo leuk! Ik ben benieuwd, ga ik Zaterdag gelijk eventjes kijken. <3
      Liefs! Evelien

  2. Volgens mij is mijn vorige reactie niet binnengekomen, maar ik wou zeggen dat ik beide bikini's prachtig vind! <3

  3. Wauw, wat een mooie bikini's heb je er bij! Heel leuk met die felle en vrolijke kleurtjes. Laat de zomer maar heeeel snel komen <3

    1. Ja die felle kleurtjes vind ik zo leuk! Love it. <3 Jaaa mag van mij nu wel gaan opschieten hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu