Vlog | Koningsdag!

Vlog | Koningsdag!

Ik heb woensdag heerlijk Koningsdag gevierd zoals de meeste mensen in Nederland. Ik heb in ieder geval genoten! Ik vond het weer heel erg meevallen. Ik ben op Koningsdag gezellig met Charlotte naar Utrecht gegaan. Daar zijn we eerst bij een bandje wezen kijken en daarna lekker wezen feesten bij een leuk plein met dj’s. Na afloop zijn we nog lekker een hapje wezen eten aan de grachten (heerlijk) en na een lange dag lekker naar huis gegaan. Ik heb deze hele dag voor jullie gefilmd en jullie kunnen dit zien in de vlog van vandaag!


Hieronder kan je de vlog zien van deze leuke dag:

Wij hebben een heel geslaagd dagje gehad!

Hoe vonden jullie de vlog? En hebben jullie Koningsdag gevierd?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ziet er heel gezellig uit. Ik heb ook een hele leuke dag gehad!

  2. Wat een gezelligheid in deze blog, hihi. Ziet er leuk uit, jouw Koningsdag! Wat ik heb gedaan? Eh, schaamteloos de hele dag in pyjama in bed gelegen, whoeps. :')

  3. Wat een gezelligheid in deze blog, hihi. Ziet er leuk uit, jouw Koningsdag! Wat ik heb gedaan? Eh, schaamteloos de hele dag in pyjama in bed gelegen, whoeps. :')

Geef een antwoord

Sluit Menu