Serie | 5 redenen waarom je aan once upon a time moet beginnen.

Serie | 5 redenen waarom je aan once upon a time moet beginnen.

Ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan de serie once upon a time, zoals je aan de titel kan zien heeft deze serie te maken met sprookjes. Een aflevering duurt 45 minuten en er zijn 4 seizoenen, ik ben bijna bij seizoen drie en ben echt gék op deze serie. Zelfs mijn vriend! Ik geef je een aantal redenen waarom jij ook aan deze serie moet gaan beginnen!

Voor mannen en vrouwen
Het is een serie voor zowel vrouwen als mannen! Mijn vriend dacht dat dit een vrouwen serie zou zijn maar hij heeft zich vergist, hij vind het heel erg spannend en een leuke verhaallijn.

Makkelijk te volgen
Het is makkelijk te volgen, het is niet te moeilijk en is perfect voor een serie avondje. Je kan lekker ontspannen en kan zo makkelijk eventjes een afleveringetje kijken. Ook wordt je elke keer nieuwsgieriger en kan je niet stoppen met kijken, hihi.

Sprookjes
Als je gek bent op sprookjes is deze serie helemaal wat voor jou! Hier komen allerlei sprookjes in voor wat wordt gecombineerd met de werkelijkheid. Zoals sneeuwwitje, repelsteeltje, belle en het beest, kapitein haak etc.

Knappe mannen 
Er spelen een heleboel knappe acteurs in! Al die sprookjes figuren zijn heel erg knap, haha.


Originele verhaallijn
Het is een origineel verhaallijn, ik heb vaak met een serie dat ik gaar wordt des te langer ik het kijk het saai wordt. Deze serie blijft je verrassen en is een totaal niet voorspelbare verhaallijn wat ik zelf erg belangrijk vind voor een leuke serie.

Wat vinden jullie van once upon a time? Kennen jullie deze serie? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Mee eens! Ik vind Captain Hook zo leuk hahaha. En het is steeds weer een verrassing welk sprookjesfiguur nu weer komt.

  1. Jaaaa captain hook is heel leuk! Lekkerding is dat haha. Ja en dat is leuk he! Elke keer weer een ander sprookjes figuur.
   Liefs! Evelien

 2. Dit is mijn favoriete serie ooit! Ik ben gek op sprookjes en vind het erg leuk dat deze serie net een andere twist geeft aan alle sprookjes! Oh en team Regina hier 😉
  Liefs

  1. Jaaaa het is zo'n leuke serie! Ben ook gek op de sprookjes. <3
   Liefs! Evelien

  1. Ja is het ook! Waar ben jij in de serie of heb je hem al helemaal afgekeken?
   Liefs! Evelien

 3. Ik ben er ooit eens aan begonnen samen met mijn moeder, maar halverwege ben ik afgehaakt. Ik vond de serie wel leuk, maar niet leuk genoeg om er echt "hooked" aan te worden. -x-

  1. Ah jammer! Ik zit nu bijna bij seizoen 3 en wordt steeds nieuwsgieriger hihi. 🙂
   Liefs! Evelien

 4. Ook verslaafd hier! Heerlijk. Ik ben nu halverwege seizoen 2, en het blijft super leuk!
  groetjes sabrina

Geef een antwoord

Sluit Menu