Review | Rimmel london stay matte foundation.

Review | Rimmel london stay matte foundation.

Hoi ladies! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik heb vandaag weer een review voor jullie. Dit keer over de stay matte foundation van rimmel london. Een van mijn favoriete foundations op het moment en ik heb hem nog niet eens gereviewd. Dus het is de hoogste tijd! Lezen jullie gezellig mee? En doe dat vooral als je op zoek bent naar een goed dekkende foundation!

Verpakking

Ik vind het een hele fijne en leuke verpakking. Het is een handig formaat, niet te groot. Dus perfect om mee te nemen in mijn toilettasje als ik een weekendje naar mijn vriend toe ga. Ook zie je gelijk welke kleur foundation het is. Dat vind ik ook zeker een pluspunt, en voor de rest staat er een leuk lettertype op met het logo. Niks op aan te merken. Ik heb het nummer 200 soft beige.

De werking

De werking is heel fijn! Er zit een spuitje aan dus je kan zelf kiezen hoeveel je neemt. Je moet oppassen met deze foundation dat je niet teveel in een keer op je gezicht krijgt en wilt uitsmeren want dan kan je een masker effect creëren. En dat is juist niet wat wij willen. Als je niet teveel gebruikt en dit uitsmeert over je gezicht heen krijg je een prachtig effect. De onzuiverheden bij mij verdwijnen en mijn huid wordt mooi egaal. Het dekt perfect en blijft een goede hele dag zitten.

Op de onderste foto zie je mijn gezicht zonder foundation, en daarna met. Ik heb het wel afgepoederd met een poeder van essence.

Ik zie duidelijk verschil, natuurlijk heb ik mijn oog make-up en wenkbrauwen bijgewerkt maar ook qua de dekking van de foundation kan je veel zien als je deze foto’s naast elkaar zet. De rode vlekjes zijn weg en mijn huid is meer egaler. Zo fijn!

Conclusie
Ik ben ontzettend tevreden met mijn foundation van rimmel londen! Het is echt een van mijn favorieten op dit moment. Te koop bij de Etos, Kruidvat, Trekpleister etc. voor 10,95.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Wat vinden jullie van deze foundation?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Klinkt als een fijne foundation, het effect is erg mooi =)
    Liefs Jorinda

  2. Jaaa, deze foundation is zo fijn! Een van mijn favorieten. Wel vind ik de dekking iets te heftig voor nu en bovendien heb ik ook een hele lichte kleur. Dus nu gebruik ik 'm veel minder, haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu