Lente wishlist!

Lente wishlist!

Ik vind de lente een van de leukste seizoenen. Het wordt nu echt lekker weer en ik kan daar helemaal blij van worden. Ook komen er weer allemaal leuke pastel tintjes in de winkel en weer leuke lente schoenen. Ik krijg dan altijd weer helemaal de kriebels om leuke dingetjes te gaan shoppen voor mijn lente kledingkast. Wat ik graag wil voor de lente heb ik allemaal in een collage gezet. Het zijn dingetjes wat ik al een tijd wil: Marc Jacobs parfum. Maar ook dingetjes wat gewoon heel erg leuk is! Kijken jullie mee? <3

Wat staat er op jullie lente wishlist?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wat een mooie items op je wishlist =)
    Ik ben echt dol op pastel kleurtjes !
    Liefs Jorinda

  2. Prachtige items, de blazer en het jasje hadden ook zo op mijn wishlist kunnen staan.
    Liefs

  3. Eigenlijk wil ik al deze items ook wel hebben, haha! Vooral de parfum van Marc Jacobs <3

  4. Wat heb je fijne items bij elkaar gezocht! Ik wil heel graag de LE van Daisy Dream, en de pastel items zijn te mooi om in de winkels te laten liggen <3

Geef een antwoord

Sluit Menu