Outfit | Dagje strand!

Outfit | Dagje strand!

Hoi iedereen! Ik heb vandaag weer een leuke outfit voor jullie. Dit keer van een heerlijk dagje strand. Het was gister natuurlijk heerlijk weer en Mike en ik zijn lekker met het autootje naar het strand wezen cruisen. Hij heeft echt een toffe nieuwe wagen met open dakkie. Zo leuk! We gingen naar den Haag en dan naar het strand Monster, we hebben eerst lekker gelegen op een kleedje en daarna zijn we gezellig gaan lunchen bij een strandtentje. Ook heeft Mike nog eventjes foto’s gemaakt van mijn nieuwe outfit. Kijken jullie mee? 

Schoenen – Omoda schoenen
Broek – Vero Moda
Tas – Berschka
Riempje – H&M
Ketting – H&M
Shirtje – Vero Moda
Jasje – Vero Moda


Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Mooie foto's! Ik vind je outfit echt super leuk <3

  2. Leuk! Ik was ook op het strand zelfs in een strandtent gegeten in het zonnetje!

Geef een antwoord

Sluit Menu