Review | Rituals Hamman hot scrub.

Review | Rituals Hamman hot scrub.

Hoi ladies! Ik heb vandaag weer een review voor jullie. Ik ben gek op de hamman lijn van Rituals en pas geleden heb ik een nieuwe scrub gekocht. Perfect om mijn beentjes mee glad te maken voor de lente en zomerse maanden die er aan komen. Lezen jullie mee?

Dit is een heerlijke grove scrub. Met een geur van gember en eucalyptus. De verwarmende gember ontspant de spieren. En de eucalyptus zorgt voor een fijne verfrissing en geeft een tintelend gevoel aan je huid. Ik ben gek op scrubs in het algemeen! Heel erg fijn om onder de douche te gebruiken voor mijn benen. Maar het kan natuurlijk ook in bad. Het verwijderd goed mijn dode huid cellen en mijn huidje wordt baby zacht na afloop. Heerlijk! Het is ook niet plakkerig na afloop. Het zijn ook grove korrels, gemaakt van zeezout.

De heerlijke hamman geur verspreid zich door heel de badkamer en het ruikt helemaal alsof je bij de wellness bent. Daarom ben ik zo gek op de hamman lijn, hihi!

De verpakking is zoals wij van rituals gewend zijn, een mooie donkere deksel en helemaal in het kleurenpallet van de geur. Mooi met het logo erop. Het is een handige pot om op te bergen, en je kan het zo meenemen als je een nachtje weg gaat of dergelijke.

Het zou ook heel goed kunnen voor de gevoelige huid, als je deze scrub rustig inmasseerd dan kan het ook zeker de gevoelige huid een boost geven!

Conclusie? Ik ben heel erg blij met deze heerlijke scrub! Het is natuurlijk wel een overbodige luxe maar achja, ik ben er eenmaal nou heel erg gek op om mijn huid te verwennen met dit soort heerlijke producten en hier van te genieten. De geur alleen al, een woord: amazing.

Deze scrub heb ik in een rituals pakket gekregen, het is 125 gram. Je hebt de grote variant 450 gram voor 18,50 bij de rituals winkel.

Wat vinden jullie van deze scrub?

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik heb niet echt producten van Rituals maar ik ben er wel benieuwd naar. Deze scrub klinkt heerlijk 🙂

  2. Oh dit klinkt echt heel lekker! Ik had een keer een roze van die hamam lijn, vond ik ook heel fijn. Maar dat 'hot' erin, hmm! Wil het nu. Op m'n verlanglijstje voor m'n verjaardag haha!

  3. Eigenlijk gebruik ik bijna nooit scrub. Ben wel heel groot fan van Rituals dus eigenlijk wil ik deze wel een keertje proberen! De geuren zijn altijd zo lekker. ♡

  4. Deze lijkt me erg fijn in gebruik! Hij klinkt in ieder geval heerlijk ♥ xx Liefs

  5. Nooo, gember EN eucalyptus!? Dat zijn echt twee van mijn favorieten geuren.
    Ook ben ik dol op scrub dus deze ga ik snel eens even bekijken (en kopen)

Geef een antwoord

Sluit Menu