Recept | Gezonde havermout koekjes!

Recept | Gezonde havermout koekjes!

Hoi ladiesssss! Ik heb vandaag weer na een hele lange tijd een receptje voor jullie. Ik vind het de laatste tijd leuk om te experimenteren met eten, ontbijtjes enzovoort. Ik kwam dit heerlijke recept tegen op internet, ben gezellig de keuken ingegaan en ben voor kort eventjes een keukenprinses geweest. Lees je mee hoe je deze heerlijke havermout koekjes maakt?


Wat heb je nodig?
– 125 Gram havermout.
– Eetlepel rozijnen.
– 2 bananen.
– Zakje vanille suiker.

Wat moet je doen?

– Als eerst verwarm ik de oven voor op 175 graden.
– Je pakt de twee bananen en je gaat deze prakken zodat ze vloeibaar worden.
– Als je de twee bananen geprakt heb doe je alle andere ingrediënten bij elkaar en kneed je dit tot een dikke massa.
– Je pakt een lepel en verdeeld de massa tot ongeveer 12 koekjes. En deze maak je een beetje plat zodat ze goed kunnen worden gebakken.
– Je doet de koekjes ongeveer 10 tot 12 minuutjes in de oven en voilà!Je koekjes zijn klaar, en ze zijn ook nog eens gezond en onwijs lekker.

Ik ben heel erg benieuwd of jullie ook dit recept gaan proberen. Het is heel erg makkelijk en snel te maken. Als jullie het leuk vinden om dit te maken, post dan eventjes een fotootje op instagram en link mij erin. Zou ik heel erg leuk vinden!! Instagram: @byEvelien

Maken jullie wel eens zelf gezonde havermout koekjes?

Deze post heeft 7 reacties

  1. Je hebt geen suiker nodig, de bananen zijn zoet genoeg. Dit is gelijk een stuk gezonder!

  2. Zo lekker! Ik heb zo'n soort recept als deze ook eens bij mijn schoonmoeder gegeten. Jummie! Moet ze snel eens zelf gaan maken. 🙂

  3. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik havermoutkoekjes hebt gemaakt! Binnenkort maar weer eens aan de slag in de keuken 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu