Photodiary 46 | Tijdschriften lezen, bakken, en rokjesdag!

Photodiary 46 | Tijdschriften lezen, bakken, en rokjesdag!

Hoi iedereen! Wat leuk dat jullie weer en kijkje komen nemen op mijn blog. Vandaag heb ik weer de wekelijkse photodiary voor jullie. Wat heb ik een leuke maar volle week achter de rug! Ik heb deze week lekker in de keuken gestaan, ben druk bezig met mijn examens (strijden!) en heb ik wéér een zonnebankje gepakt. Lekker ontspannen tijdens de drukke tijden door! Pak een kopje thee en lees gezellig mee.

Dinsdagochtend is altijd de ochtend dat ik wat langer kan slapen! En dus ook uitgebreid ontbijten. Ik heb een heerlijk omelet gemaakt met rauwe ham. Perfect begin van de dag.

Dinsdagavond was weer een leuke vriendinnen avond! Ik had Charlotte al een te lange tijd niet gezien dus wij gingen saampjes avond eten en daarna met de trein naar Den Haag voor een film avondje.

Wij gingen naar Rokjesdag! Onwijs leuke film. Zeker een aanrader. <3

Woensdag avond vond ik het tijd voor een maskertje! Dit heerlijke maskertje van lush maakt mijn huidje zo zacht. Heerlijk <3

Ik ben weer in een nieuw boek begonnen! Dit keer the last song, in het Engels. Even mijn Engels een oppepper geven.

Beelden uit de vlog met vriendlief! Binnenkort op mijn youtube kanaal.

Donderdag middag zat ik op Utrecht centraal en vond ik het tijd om voor mijzelf een cadeautje te kopen. Een tijdschriften pakket, zodat ik wat te lezen heb tijdens de treinreisjes.

Vrijdag ochtend probeerde ik een nieuw ontbijtje! Havermout met banaan, kaneel en pindakaas. Oh echt die pindakaas erbij is zo hemels.

Zaterdagochtend lag ik heerlijk in bad, poopoo was druk bezig met zijn auto te wassen dus vond ik het tijd om lekker te badderen met een Lush paas special. Review deze week online!

Ook pakte ik nog eventjes een heerlijk zonnebankje! Ik vond het tijd om mijn kleurtje te onderbouwen. Zaterdag avond hadden we een bedrijfsfeestje van zijn werk en gingen we hapjes eten en lekker bowlen.

Tussendoortjes tijd! Ik neem een sinaasappel en druifjes. Zo lekker!

Happy weekend! Het is alweer Zondag en wat gaat het snel voorbij helaas.

Oh dit tussendoortje is zo lekker! Rijstewafel met pindakaas. <3

En ook ging ik maandagavond nog eventjes de keuken in! Ik heb heerlijke appelrepen gemaakt. Smullen, dit receptje komt ook binnenkort online!

Hoe is het met jullie? Hoe was jullie weekje? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Lekker dat je onder de zonnebank bent geweest hoor! Ik heb ook dringend een kleurtje nodig, haha. Ben trouwens benieuwd naar de vlog en naar het recept van de repen! 🙂

  2. Leuke foto's! De havermout met banaan, kaneel en pindakaas ziet er zo goddelijk uit. Ga ik morgen maar even proberen 🙂 x

  3. Haha die foto van jou en die mixer; daar moest ik even om lachen! Ben benieuwd naar de review over het Lush product 🙂

  4. Ik moet ook weer eens naar de zonnebank gaan, is ook erg lekker om eronder te gaan . Rokjesdag was echt een leuke film he? ben er ook naartoe geweest

  5. Wat een leuke week weer!! Leuk om te zien!! En trouwens havermout met banaan kaneel en pinda kaas lijkt me erg lekker!

  6. Heerlijk weekje! Ik ben laatst ook weer onder de zonnebank geweest. Even een geniet momentje en natuurlijk om mijn kleurtje weer op te bouwen. Ik wil ook nog graag naar rokjesdag, ben eigenlijk wel benieuwd hoe die is!

Geef een antwoord

Sluit Menu