Photodiary 45 | 17 kilometer skeeleren, verrassing poopoo, en pancakes voor ontbijt!

Photodiary 45 | 17 kilometer skeeleren, verrassing poopoo, en pancakes voor ontbijt!

Hoera! Weer een nieuwe photodiary. Dit keer nummer 45 alweer. Ik heb deze week een hele fijne en drukke week gehad, ik ben lekker aan de slag geweest voor mijn proeven van bekwaamheid (stage examen) dus ik heb alles netjes op een rijtje en loop lekker op schema, ik heb deze week poopoo verrast, ben een avondje bij mijn lieve zus geweest  & heb 17 kilometer geskeelerd! Neem een kopje thee en lees gezellig mee.

Jaaaa vorige week stond er wéér een video online! Dit keer namelijk een shoplog. Die kan je hier zien.

Dinsdags begin ik altijd wat later in de ochtend, en dan kan ik altijd wat later mijn bedje uit en ook nog eens uitgebreid ontbijten. Dit keer een heerlijk havermout ontbijtje!

Hoe mooi is dit prachtige ei van lush! Ik denk dat ik van het weekend eventjes heerlijk in bad ga. <3

Ik ben verslaaaaafd! Ik ben bijna door seizoen 1 heen. Vind het zo’n heerlijke serie: once upon a time. Zeker een aanrader!

Oh echt deze koekjes zijn zo goddelijk en zo lekker. Het receptje staat hier online. <3 Het zijn havermout koekjes met banaan en rozijntjes.

Ik blijf dit boek zo leuk vinden! Want elke keer zit ik toch weer in dilemma. haha!

Ook schreef ik van de week weer een plog! Er staat namelijk een plog online van de costes sale. Die kan je hier lezen.

 Gun mij zomer nú alsjeblieft.

Vrijdag na een dagje stage ben ik eventjes heerlijk een zonnebankje wezen pakken, was ik zo aan toe! Heerlijk <3

Na een lange vertraging (mweh) kwam ik eindelijk thuis en had ik heerlijk weekend. Ik kreeg deze drie leuke nieuwe hoesjes binnen. En ging in de avond lekker serie kijken.

Good morning! Happy Saturday, dat betekent lekker relaxt ontbijten.

Happy weekend!

Zaterdag avond ging ik samen met poopoo langs mijn zus en haar vriend. Ze hebben zo’n cute katje, kijk hoe groot Saartje alweer is geworden!

De mannen gingen eventjes patatjes halen en toen was er voor ons tijd om gezellig saampjes bij te kletsen. Als ik deze foto zie vind ik best wel dat mijn zus en ik op elkaar lijken, wat vinden jullie?

Zondag werd ik wakker en kwam er een ontzettend leuk idee binnen, ik had een leuke verrassing voor poopoo! Het heeft met mijn sokken te maken. Hint hint 😉

Ook had mem deze heerlijke pancakes gemaakt als ontbijtje. Smullen!

De verrassing was: blijdorp!!! <3

Blije gezichtjes haha! We hebben een super leuk dagje gehad en blijdorp blijft toch altijd een feestje. Het is zo leuk altijd <3


Maandag was er weer een nieuwe dag,  en heb ik 17 kilometer geskeelerd. Heerlijk langs de reeuwijkse plassen, zo fijn! Vooral met dat zonnetje op je gezicht.

Mmmm baking. <3 Altijd fijn!

Hoe was jullie weekje? 
Tot de volgende keer!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Die hoesjes voor je telefoon zien er leuk uit!
    Liefs Jorinda

  2. Wat lekker dat je zo ver hebt geskeelerd! Ahhh, daar heb ik nu ook ineens zin in door jou haha. Je telefoonhoesjes zijn trouwens erg leuk! Mooie kleurtjes. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu