Outfit | Dagje Leiden!

Outfit | Dagje Leiden!

Hoi iedereen! Ik ben in mijn vakantie een dagje naar Leiden gegaan, het jurkje wat ik aanheb in deze outfit vond mijn moeder zó leuk dat ze hem ook graag wou kopen. Hippe mem heb ik toch. Dus wij reisden op en neer naar Leiden. Lang leve de ov! Ik heb niet uitgebreid foto’s gemaakt van mijn outfit, maar ik wou toch eventjes een fotootje van mijn outfitje laten zien. Ik vond hem zelf in ieder geval heel erg leuk, en ja Leiden is eenmaal zo ontzettend mooi. Zuid Holland heeft zo zijn mooie stadjes hihi.

Schoenen – Dr Martens
Tasje – Berschka
Jurkje – Vila
Hoed – Only
Jasje – Only
Ketting – Primark

Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Je ziet er zo leuk uit Evelien! Die hoed vind ik ook echt tof staan bij jou. En jep, Leiden blijft tof! Ik kom er ook vaak. 🙂

 2. Wat een leuke outfit weer =)
  Heel leuk gecombineerd!
  Liefs Jorinda

 3. Wat staat dit je goooeed! Je hoed <3 En idd, Leiden ziet er leuk uit! Ik ben er echt jaaaaren geleden voor het laatst geweest.. maar nu ik het zo zie trekt het me wel aan1!

 4. Leuk zo die achtergrond. Dat jurkje ziet er inderdaad fantastisch uit!

 5. Ontzettend mooie outfit, ik vind het jurkje erg leuk!
  Liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu