De NETFLIX tag!

De NETFLIX tag!

The NETFLIX tag! Hoe leuk! Ik ben gek op Netfix zoals jullie weten en vond dit een perfect excuses om deze leuke tag in te vullen. Ik heb Netflix ongeveer nu andere halve maand en heb wat leuke series en films versleten. Perfect voor een me-time avondje! Of gezellig met vriendjelief. Lezen jullie mee?


Kijk je liever films of series op Netflix?
Dan ga ik toch meer voor de series! Ik vind dat er een ruim bod is voor series en ook nog eens genoeg series die ik leuk vind! Ook kijk je makkelijker in de avond een serietje dan een film vind ik ook altijd. Het film aanbod op het gebied van horror en thriller (wat mijn vriend en ik dan saampjes kijken) vind ik helaas niet zo ruim, we hebben ze bijna allemaal al gezien haha!

Kijk je op dit moment een serie?
Ja! Ik ben helemaal verslaafd op dit moment aan once upon a time. Heerlijke serie wat gaat over sprookjes maar dan wel met spanning. Heel erg leuk!

Wat is jouw serie top-5?
Ik kan wel een top 3 maken haha! Ik heb er op dit moment drie gezien.

 • Once upon a time.
 • American horror story (heel crepeer maar o zó spannend!)
 • New girl, een heerlijke niet te moeilijke serie.

Wat is je Netflix film top 5?
Ik zet deze in willekeurige volgorde want anders kan ik niet kiezen haha.

 • Rogue. (Spannende krokodillen film, perfect om met je lover te kijken!)
 • Cinderella.
 • The purge.
 • Forrest Gump.
 • Voor ik doodga.

Wat is je favoriete Netflix snack?
Reep chocolade, en als ik voor iets gezonds wil gaan heerlijke aardbeitjes. Ook natuurlijk verrukkelijk met chocolade. Oh en mijn zelfgemaakte havermout koekjes!

Wat is je favoriete Netflix plek?
Als ik in mijn eentje bent in mijn heerlijke grote bed met onwijs veel kussens kleedje en een dikke trui aan. En oh niet te vergeten een kop thee. En als mijn vriend er is in de bank, lekker in zijn armen liggen en hem als kussentje gebruiken hihi. Of natuurlijk lekker in bedje.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?
Ik kan eigenlijk niks bedenken!

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het dan zijn?
Meer disneyfilms! Zoals doornroosje, sneeuwwitje, tarzan etc. Dat lijkt mij heel erg leuk!

Zijn jullie ook zo gek op Netflix?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat een leuke tag ,erg leuk ingevuld ook =)
  Ik kan echt niet meer zonder Netflix!
  Liefs Jorinda

 2. Ah ja New Girl is zo gezellig he? Ook fijn dat ze zo kort zijn! Effe paar afleveringetjes er doorheen op een avond, hou ik van.

 3. Jaaa, Forest Gump vind ik ook een hele leuk film, hihi. New Girl en American Horror Story vind ik ook leuk! Jouw favoriete plekjes om Netflix te kijken zijn ook mijn favorieten trouwens, haha.

 4. Oeiii Once upon a time is echt zo leuk!!!!!!! <3 Ik ben echt een mega fan van deze serie! 🙂 Leuke tag!!! 🙂

 5. Meer Disney films is altijd goed! Ik vind New Girl ook zo gaaf! Kijk elke keer een paar afleveringen, ze duren niet te lang en gewoon lekker gezellig en grappig. Leuk tag dit overigens ga ik ook maar eens invullen 🙂

 6. Leuke tag! Netflix is echt heerlijk, er zouden alleen wel wat meer nieuwere films op mogen van mij 🙂

 7. Leuke TAG! Ik ga hem ook doen:)
  De Disney films staan trouwens wel gewoon op Netflix! Maar dan moet je bij "persoon kiezen" naar "kids" staan alle disney films! Ook de oude klassiekers zoals assepoester enzo haha

 8. Ik baal echt dat ik geen Netflix heb! Best dom dat je een creditkaart nodig hebt. Dus dat mogen ze van mij gerust veranderen. En ik moet dringend weer eens Once Upon a Time beginnen kijken 🙂

 9. Wat een leuke tag! Ik ben ook Netflix verslaafd! Zie toch nog wel series/films die ik nog niet heb gezien, leuk! Heb ik volgend weekend weer wat te kijken! 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu