Winactie! | Win 25 euro shoptegoed bij telefoonhoesjestore.nl

Winactie! | Win 25 euro shoptegoed bij telefoonhoesjestore.nl

Jaaaa! Ik heb weer eens een winactie voor jullie. Ik vind dit echt een onwijs leuke winactie! In samenwerking met smartphonehoesjes  mag ik 25 euro shoptegoed weggeven. Dus één van jullie mag bij deze leuke webshop leuke hoesjes gaan uitzoeken! Je hebt er voor allerlei soorten mobiels een hoesje. Voor iphone 6 cases, iPhone5, samsung, en ook Ipod Touch 6 hoesjes En er is super veel keuze en variatie. Maar wat moet je doen..? Heel simpel!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mij op bloglovin. (+1)
– Volg de facebookpagina van telefoonhoesjestore.nl (+1)
– En volg de Facebook pagina van mijn blog (+1)
– Laat je e-mail adres achter in een reactie zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt! 🙂

Wat mag je doen om extra kans te maken?

– Mij volgen op instagram (+1)
– Mijn youtube kanaal abonneren (+2)
– Mij volgen op twitter (+1)

Jullie kunnen meedoen tot donderdag 17 maart, op vrijdag 18 maart stuur ik de winnaar/winnares een mailtje.

Heel veel succes!

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Leuke winactie!! 😀 Super om het weekend mee in te gaan hihi, superleuke kans! Wat leuk dat je dit organiseren mag voor de lezers van je blog, Ik doe graag mee.. Zal super zijn een nieuw hoesje voor mijn samsung te mogen aanschaffen. fijn weekend & ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje ilsiee/ wiefiej@hotmail.com

 2. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, van telefoonhoesjes krijg ik namelijk echt geen genoeg en Telefoonhoesjestore.nl vind ik echt een leuke, overzichtelijke webshop! Ik volgde je al op Bloglovin' en heb het bericht ook geliked, ik volgde de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl al en ook jouw Facebookpagina volgde ik al! Ik heb ook meegedaan aan de extra winkansen en ik volg je al op YouTube want je bent echt een leuke YouTuber! Fingers crossed!
  liefs

 3. Wat een super leuke winactie ik doe dolgraag mee , heb net een nieuwe telefoon dus een paar leuke hoesjes zou wel leuk zijn =)
  Ik volg je op bloglovin en heb de pagina van telefoonhoesjesstore.nl geliked.
  Verder volg ik je op Instagram , Youtube , Facebook en twitter allemaal onder de naam Jorinda Nicola.
  Mijn mail-adres is:
  xJORINx@live.nl

  Liefs Jorinda

 4. Ohhh dat is echt helemaal super 😀 Zou leuk zijn als een soort van afstudeercadeautje voor mezelf, ben altijd heel zuinig op mijn mobiel en mijn huidige hoesje heeft een klein hoekje er uit. Wie weet kan ik straks een nieuwe uitzoeken!! Mijn e-mail is lblauw92@gmail.com; volg je op FB/bloglovin en natuurlijk volg ik de pagina van telefoonhoesjes.

  Groetjes!

 5. Volg je op bloglovin en heb beide fb pagina's geliked <3

  Ik heb net een nieuwe mobiel, die kan wel een hoesje gebruiken ^_^
  fiza700 [at] gmail [dot] com

 6. Ik doe graag mee!
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram en twitter; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe
  en mijn email is zoe2308 at live.nl

  liefs, Zoë

Geef een antwoord

Sluit Menu