Photodiary 40 | Aquajogging, stedentrip Lissabon plannen & eerste keer CARNAVAL!

Photodiary 40 | Aquajogging, stedentrip Lissabon plannen & eerste keer CARNAVAL!

Hoi lieverds! Er is weer een week voorbij gevlogen. De tijd gaat snel hé, we zitten alweer vandaag 9 daagjes in februari. Ik vind februari altijd een fijne maand, gaan weer richting de lente, carnaval (gezelligheid!), Valentijnsdag en mijn zus is jarig. Deze week heb ik weer een avondje fanatiek geaquajogt, heb ik samen met mijn beste vriendinnetje Charlotte een stedentrip naar Lissabon gepland, en heb ik voor het eerst carnaval gevierd! Kijken jullie mee?

Dinsdag had ik een dagje school en na afloop ben ik eventjes langs mijn oude stage gegaan, ik wou vragen voor vakantiewerk. Heel leuk hoe enthousiast de deelnemers waren om mij te zien en gezellig bijgekletst met mijn vorige collega’s daar. Erg gezellig en leuk!

Dinsdag avond ging ik samen met mijn moeder en zus weer een avondje aquajoggen, het was een zwaar avondje! Hebben veel buikspier oefeningen gedaan en andere oefeningen.

Ik wil met dit grijze weer zo graag weer de lente en de zomer, weer leuke zonnebrillen op kunnen en jurkjes dragen.

Een throwbackje naar een dagje Amsterdam! Ik ging toen naar de blond Amsterdam winkel en deze schilderijtjes zijn zo onwijs leuk! Lief he?

Woensdagavond ging ik een avondje een leuk reisje uitzoeken met mijn lieve vriendinnetje Charlotte, we zaten te twijfelen tussen Lissabon en Budapest, maar we gaan voor Lissabon! Heerlijk een vriendinnen weekje.

Goedemorgen! Weer een nieuw dagje. Bijna weekend.

Finally weekend! Hoe leuk is dit schattige robotje van Lush? Deze ga ik binnenkort testen en een review over schrijven.

Vrijdag avond had ik gezellig een avondje met mijn lieve nichtje Nina, ze kwam gezellig eten. Hebben saampjes filmpje gekeken, en in de avond kinder monopoly gespeeld en kwartet haha. Toen ze weer naar huis ging heb ik de marathon gekeken met mijn ouders, kreeg weer tranen in mijn ogen van die film!

En zaterdag was de dag! Ik ging samen met Ankie, helaas kon Rosalie niet mee ze had erg last van d’r getrokken verstandskies. We gingen rond 11 uur reizen naar Breda, toen gingen we eventjes lunchen en daarna het centrum in. Ik ging als kat! Was niet anders te verwachten he, als cat lady? 😉 Natuurlijk nog eventjes een groepsfoto met deze lieverds!

Jaaaaaa! Onze leuke kostuumpjes aan. Leuk zo hé?

Nog eventjes een groepsfoto voordat we naar huis gingen. Het was een geslaagde dag en nacht! Ik vond het erg gezellig. 🙂 De volgende ochtend verraste ik en Mike mijn schoonvader tijdens het ontbijt met een groot stuk chocola met een foto van hem erop. Zo leuk!

Zondag was mijn zus ook nog jarig! Ze is 22 jaar geworden. Mike en ik hadden een mooie mac lipstick voor d’r gekocht en een leuk pyjama setje van de hunkemoller. En kijk hoe groot en lief Saartje is! Ze is zo gegroeid.

Hoe prachtig is mijn nieuwe mac lipstick? Deze heeft mijn zus ook van ons gehad voor haar verjaardag. Ik schreef er een review over. Klik hier.

En nog eventjes een carnavals foto! Hebben jullie ook carnaval gevierd? En waar? Of houden jullie er niet van?

Hoe was jullie week lieverds? En hoe gaat het met jullie?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Alvast veel plezier in Lissabon, daar zul je vast wel over gaan bloggen 😉 Jouw kostuum is wel erg leuk!
  Liefs

 2. Wat een gezellige carnaval foto's! Ik zelf heb het nog nooit gevierd en hier in de buurt hoor en zie ik er nooit iets over haha. Leuk dat je zo'n gezellig avondje had met je nichtje. Wat een leuk meisje is dat zeg op de foto, hihi. Tof ook dat je ging aquajoggen. Mijn zus is daar ook helemaal gek van haha.
  Nog gefeliciteerd met je zus!

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Erg mooie nieuwe lipstick van MAC!
  Liefs Jorinda

 4. Oh wat sta je toch altijd onwijs lief/leuk op foto's (ja, ik zeg dit te vaak, maar ik meen het ook zo!) Verder dacht ik altijd dat alleen oude mensjes gingen aquajoggen, maarrr dat valt weer mee haha. Super leuk!

 5. Wat leuk dat je naar Lissabon gaat zeg! Ik ben jaloers haha! En nogmaals; ik vind je nieuwe lipstick van MAC super <3

 6. Ah wat heerlijk dat je naar Lissabon gaat! Afgelopen weekend heb ik een stedentrip geboekt naar Parijs.. Alle steden in Europa zijn we wel bij langs geweest, maar een geschikte naar Lissabon of Barcelona konden wij niet vinden! 🙁 Meh! Volgende keer beter, Parijs is ook leuk! 😉

 7. Heeerlijk, Lissabon!! En jullie zagen er vet leuk uit met carnaval 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu