Photo diary 39 | The boy, Naturalis, Engels examen gehaald & cadeautjes shoppen!

Photo diary 39 | The boy, Naturalis, Engels examen gehaald & cadeautjes shoppen!

Jeeeeee! Deze week staat weer de wekelijkse photodiary online. Vorige week stond die niet online omdat ik een extreem rustig weekje had, deze week weer wel want ik heb weer wat leuke dingen gedaan wat ik aan jullie wil vertellen. Dus eventjes gezellig bijkletsen, pak er een kopje thee bij en lees gezellig mee!


Wauw, wat een opluchting! Vorige week Maandag had ik mijn engels spreek examen, ik was als een van de laatsten en werd zo nerveus van iedereen haha! Ik had 10 minuten voorbereidingstijd en moest daarna dus gaan spreken, naar mijn gevoel ging het niet goed, maar wat blijkt: GESLAAGD! Voor dit onderdeel met een dikke 8,3.

Ik ben gek op the body shop! Wat een heerlijke producten hebben ze van dit merk. Ik schreef een review over deze geweldige heerlijk ruikende bodybutter. De review kan je hier lezen.

Woensdag was een gezellige vriendinnen avond! Zonder onze leuke mannen. 😉 Wij gingen saampjes een avondje naar pathe de kuip in Rotterdam. Bij de film: the boy. Lekker een avondje griezelen! En daar hoort natuurlijk deze typische ‘wij gaan naar de film’ selfie bij met onze grote bakken popcorn.

Ik heb deze week ook cadeautjes geshopt voor mijn zus en schoonvader, maar ook voor mezelf! Voor mijn schoonvader heb ik een leuke foto op chocola laten afdrukken bij puur in Gouda. Zeker een leuke en originele aanrader voor de chocolade fans onder ons! En ook nog voor mijn zus, maar dat is nog een verrassing. Anders leest ze het misschien hihi 😉

De cadeautjes voor mijzelf waren dus prachtige setjes! Er was zoveel korting bij de hunkemoller dat ik het weer niet kon weerstaan. Ik heb wel ook deze week mijn lingerie opgeruimd dus dat is wel goed! Maar er zijn weer drie mooie setjes bij mijn collectie. Ook hier schreef ik een artikel over, dat kan je hier lezen.

Dit vind ik zo’n leuke tekst! Ik heb deze hangen op mijn fotomuur.

Spontaan! Vrijdag had ik een dagje vrij, heerlijk! En ben ik wezen wandelen met Noah (de hond) en mijn moeder. Ook was er eventjes tijd om weer eens na zó’n lange tijd outfit foto’s te maken.

Whieeeeee! Vrijdag! Dat betekent weekend! In de avond kwam poopoo gezellig langs en hebben we lekker gechilt met een wijntje en de serie american horror story afgekeken. Ik viel wel in slaap haha! Maar wat een goede serie is dat! Zeker een aanrader.

En zaterdag gingen wij een dagje tuffen met de auto naar Leiden, we hadden gratis kaartjes voor Naturalis en gingen we naar dit leuke museum. Veel dieren, reptielen en dat soort dingen. Erg interessant en was een leuk dagje saampjes.

Ik heb mezelf getrakteerd op twee prachtige mac producten, ik kan alvast een ding verklappen: een blush en een lipstick. Maar hier binnenkort meer over!

YAY! Na een lange tijd eindelijk weer eens outfit foto’s gemaakt. Klik hier.

En hoe gaat het met jullie? Hoe is jullie week gegaan?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ben benieuwd welke lipstick en blush je hebt gekocht.
  Liefs Jorinda

 2. Wat een leuke, spontane foto met je vriendin bij de bios! En wauw, ook tof dat je twee MAC producten gekocht hebt! Ik ben érg benieuwd

  1. Ja leuk he! We waren een beetje melig hihi. Ja ik ben er heel blij mee! Review soon oooonline! <3 Hihi
   Liefs! Evelien

 3. Wat een leuke foto's en een fijne week! Ben zo benieuwd naar je producten van MAC. En wat gezellig dat jullie naar Naturalis gingen!

 4. Gefeliciteerd met het behalen van je engels spreek examen! Mooi cijfer zeg, wow. Ik doe het je niet na hoor, haha. Mooi lingerie setje heb je gekocht! Lange leve de sale, Heuuuh. 😀

  1. Ja het was echt een wonder, het ging zó slecht voor mijn gevoel en dan zo'n cijfer. WAUW! <3 Jaaa love de sale.

   Liefs! Evelien

 5. dat setje is inderdaad echt prachtig! Ik ben benieuwd naar de Mac producten!

 6. Wat een gezellige week heb je gehad! Dat lingeriesetje is zo mooi. En ik ben al benieuwd naar je mac aankopen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu