Blijheidmomentjes | Kletsen met een vreemde man, examen halen, en carnavalskostuum. #18

Blijheidmomentjes | Kletsen met een vreemde man, examen halen, en carnavalskostuum. #18

Blijheidmomentjes nummer 18 alweer! Ik heb weer een aantal leuke en mooie momenten verzameld en die wou ik graag in dit artikel met jullie delen. Pak gezellig een kopje thee en geniet mee met deze leuke momentjes!

Cadeautjes shoppen, deze maand zijn twee mensen jarig: mijn zus en schoonvader. Voor mijn zus heb ik samen met Mike zulke leuke cadeautjes geshopt! Maar ik kan niet zeggen wat want ze leest wel eens mijn blog. En voor mijn schoondaddy heb ik een foto van hem laten printen op chocolade, handgemaakt, zó leuk!
Lekker veel me-time deze maand, ook saampjes met vriendjelief, lekker zitten op de bank met een dekentje en een kopje thee en heerlijk een serie kijken.
American horror story afgekeken, we zijn door alle drie de seizoenen heen! Ik vond seizoen twee echt  het leukst. Ging over een psychiatrische kliniek. Interessant en heel creepy!

Stedentrip Lissabon plannen met Charlotte voor de zomer, we gaan het binnenkort boeken en hebben een super leuke aanbieding gezien. Jaaaa meidenweekje weg.

Een random man die naast mij komt zitten en van Zeist tot Utrecht hele gesprekken gehad met die man over Amsterdam en studeren. Zo leuk! Ik hou van dat soort dingetjes, wordt daar zo blij van.
Solliciteren voor vakantiebaantjes.
Avondje met Charlotte naar de bioscoop toe, lekker avondje griezelen bij the boy.
Stageopdrachten laten aftekenen en inleveren. Zo fijn gevoel!
Zakcentje verdienen. 
Prachtige blush en lipstick van mac gekocht voor mijzelf omdat ik mijn Engels spreek examen heb gehaald met een dikke 8,3.
Dromen over mijn vervolgopleiding.
Het meisje in de trein uit hebben, wat een goed boek was dat.
Knuffelen met vriendjelief.
Met Mike zijn autootje kachelen naar Leiden en dagje naar Naturalis.
Carnavals plannetjes maken met vrienden en vriendinnen! Ik ga voor het eerst carnavallen, ben zo benieuwd! Ik ga naar Breda toe dit jaar en heb al een super leuke outfit, ik ga als een kat! Catlady!
Kletsen met mijn ouders.
Nieuwe sport ontdekt: Aquajogging, zo leuk en goed voor je lichaam!
Nieuwe Rituals shampoo kopen.
Gehaktbal eten die mama altijd zo goed maakt.
Nieuwe setjes shoppen, dan voel je je altijd zo sexy als je die weer aanhebt, fijn.
Een leuke grote ring scoren bij de hema voor 1 euro, tijdens het wachten op Utrecht centraal, wat een geluksmomentje!

Waar werden jullie pas geleden blij van?
Heel fijn weekend lieverds! Geniet ervan!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Ja ik was helemaal een soort van verrast omdat zoiets nooit bij mij gebeurd! Vond het zo leuk, werd er echt heel erg blij van <3
   Liefs! Evelien

 1. Wat een hoop fijne momentjes!! Megaa leuk dat jullie lekker naar Lissabon gaan! En woehoe carnaval vieren lijkt mij ook zo leuk, nog steeds nog nooit gedaan! Je hebt in ieder geval een leuke outfit!

  1. Jaaaa zo leuk he! We moeten nog eventjes de laatste dingetjes doen en dan is het helemaal rond. Heerlijk! Ik ben nog nooit in Portugal geweest dus ben heel benieuwd. <3 Jaaaa leuk he! Ik ben echt een crazy cat lady dus daar hoort dan natuurlijk ook een kattencostuum bij. 🙂 Foto's volgen nog op le blog!

   Liefs! Evelien

 2. Wat een mooie geluksmomenten =)
  Ik word ook altijd heel blij van MAC lipstick kopen haha!
  Liefs Jorinda

 3. Wat een fijne momentjes! Leuk dat je naar Lissabon gaat en wat leuk van die man. Dat zijn altijd leuke momentjes!

 4. Wat een fijne geluksmomentjes! Het meisje in de trein is inderdaad een goed boek en wat fijn dat je naar Lissabon gaat 🙂

 5. Wat een leuke dingen allemaal! Zo fijn hè, om te genieten van kleine dingen. 🙂 Super leuk dat je naar Lissabon gaat! Altijd leuk, zo'n meidenweekje. 🙂

  1. Ja ik vind dat zo belangrijk! Soms vergeet je het door alle hectiek, maar ik word zo gelukkig van de kleine dingetjes. <3
   Liefs! Evelien

 6. Oh wow dat plaatje, wat leuk gedaan 🙂 Mooie momentjes heb je verzameld. Lissabon lijkt me heel leuk!

 7. Wat een fijn lijstje! Ik heb ook mega zin om een vakantie te boeken, haha. En leuk is dat soms he, gesprekjes in de trein 😀

 8. Wat een heerlijk lijstje! Ik ben alvast jaloers op je tripje naar Lissabon, mijn favoriete stad! Als je nog tips nodig hebt, kan je een heel uitgebreide lijst vinden op mijn blog (onder het kopje wanderlust), ik heb er namelijk een half jaar gewoond!

Geef een antwoord

Sluit Menu