New in | Veren canvas tasje.

New in | Veren canvas tasje.

Ik was donderdag met mijn zus en moeder in de stad en liepen wij tegen dit o zo leuke tasje aan. Ik ben gek op canvas tasjes, en als het iets is wat ik verslind zijn het dus canvas tasjes. Deze was ook nog eens in de uitverkoop en heeft lieve kleine veertjes erop. Lieeef! Het is ook nog eens een super stevig tasje dus dat komt helemaal goed uit. Hij is zo leuk! En was maar 2,50. Ik heb dit leuke tasje gekocht bij the sting, zeker een aanrader!

Zijn jullie ook zo gek op canvas tasjes? En hebben jullie ook een flinke stash in jullie kast liggen? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Hij is heel erg leuk! Ik heb al een aantal van zulk soort tasjes, maar je kan er nooit genoeg van hebben!
  Liefs

 2. I love canvas tasjes. Deze is zo leuk! Ik heb er een waarop staat: reading is for awesome people 🙂 x

 3. aaaw super leuk dit tasje! Heb zelf altijd zo'n plastic opvouwbaar tasje mee in mijn tas. Niet zo mooi maar past lekker veel in!

 4. Wat een leuk tasje! Ik heb ook een hele stash, in elke schoudertas wel een canvas tas en nog een bak vol op m'n kamer. Misschien moet ik voorlopig geen tasjes meer kopen haha.

 5. What! Die MOET ik hebben. Ik ben nogal veren obsessed haha. Hij is ZO tof! Ik ga gelijk even kijken wanneer ik deze week naar de stad kan. Thanks voor deze tip! Nu nog hopen dat hij er nog is ergens.

 6. Hij is echt heel leuk! Onlangs kocht ik bij River Island een canvas tasje in de sale voor maar 1 euro, daar ben ik ook zo blij mee! Dit soort tasjes zijn echt handig 🙂

 7. Hij is echt heel tof! Ik gebruik zelf weinig van dit soort tassen eigenlijk. Ik heb ze wel maar stop ze dan altijd ver weg in mijn kledingkast, haha!
  liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu