In 2016 wil ik….

In 2016 wil ik….

Vandaag heb ik een soort van doelen lijstje van het jaar 2016 voor jullie. Ik deed eerst altijd een doelen lijstje elke maand maar ik vind het nu leuk om een keertje voor het hele jaar een lijstje te schrijven. Ik heb zat dingen die ik wil doen in het jaar 2016! En dat laat ik jullie vandaag weten. Van vakantie naar griekenland, diploma halen & meer series volgen!

Opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen halen
Ik wil heel erg graag dit jaar mijn opleiding begeleider specifieke doelgroepen gaan halen! Oftewel MMZ. Medewerker maatschappelijke zorg. Ik kan niet wachten om deze diploma in mijn handen te hebben en kunnen doorstuderen aan het HBO.
Op vakantie naar Griekenland

Ik wil heel graag dit jaar samen met lief op vakantie naar een warm land! Ik zat te denken aan Portugal, Griekenland, Spanje, Italië, heerlijk! Mooi weer, zomer outfits aankunnen, lekker eten en wijntjes drinken. Genieten!

Meer sparen
Ik wil dit jaar proberen meer te gaan sparen! Ik wil graag sparen voor mijn vakantie en ik wil aan mijn rijbewijs gaan beginnen volgend jaar Januari. Als alles gaat lukken! Eindelijk!
Nog meer leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen en familie.
Ik hou van leuke dingen doen! En dat wil ik zeker blijven doen in het nieuwe jaar. Daar de tijd voor maken en van genieten. Met mijn lieve vriend, vriendinnen en familie. 
Stedentrip maken
Ik wil héél graag dit jaar een stedentrip maken, naar Londen of Parijs! Londen ben ik al een aantal keer geweest. Ik vind dat echt een geweldige shopstad! En Parijs lijkt mij gewoon heel erg mooi. 

Meer boeken lezen
Ik ben gek op lezen! Maar als ik het druk heb dan schiet dat er als eerste doorheen. Heel erg jammer natuurlijk, ik ben al met dit doel begonnen want ik ben het boek meisje in de trein aan het lezen en ik ga er snel doorheen. Heerlijk voor een avondje ontspannen. Over dat boek komt snel een review online!

Designer tas kopen 
Dit hoef ik denk niet uit te leggen, ik ben verliefd op de tassen van micheal kors en zou er dit jaar heel graag eentje willen kopen. 
De 500 volgers halen met mijn blog!
En als laatste, de 500 volgers halen op mijn blog! Het groeit echt de laatste tijd heel erg snel. Iedereen heel erg bedankt hiervoor!
Wat wil jij graag doen in 2016?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wat leuk om te lezen! Ik wil ook stedentrips maken dit jaar, ook al staat die helemaal niet in het lijstje op mijn blog, haha. Meer boeken lezen wil ik ook graag. De 500 volgers ga je echt wel halen dit jaar!

 2. Wat een leuke doelen voor dit jaar =)
  Ik ga dit jaar waarschijnlijk een weekje naar Londen , echt een geweldige stad!
  Liefs Jorinda

 3. Erg leuke doelen heb je opgesteld! En wat goed dat je volgersaantal zo snel groeit! Ik wil ook graag terug reizen en stedentrips maken, sparen zou ook echt een geweldig doel voor me zijn.

 4. Wat een mooie doelen! Als dit je allemaal lukt, wordt 2016 voor jou vast een heel leuk jaar. Ik denk niet dat een vakantie er voor mij dit jaar in zit.. Misschien aan het einde van dit jaar, maar dan wel in Nederland.
  Liefs

 5. Ik wil ook meer boeken lezen, de 500 volgers halen en een (of meerdere) stedentrip maken! En jouw doelen ga je allemaal wel halen hoor, you can do it 🙂

 6. Parijs zou ik zeker doen als ik jou was, superfijne stad!

 7. Wat een heerlijke doelen. Berlijn is ook een super toffe stad om een stedentrip naar te maken!

 8. Leuke reisjes heb je in de planning staan! Ben benieuwd welke bestemmingen je gaat bezoeken dit jaar. Parijs is sowieso heel leuk qua stedentrips! 🙂
  Mooie doelen heb je hoor. Ze zijn allemaal wel haalbaar toch? Leuk trouwens dat je na deze opleiding naar het HBO wilt. Welke opleiding heb je op het oog?

 9. Hele mooie doelen! Volgens mij zijn ze erg haalbaar. Ik wil ook zo graag op vakantie naar Griekenland, maar ergens twijfel ik of het daar nu wel 'veilig' genoeg is. Wat leuk dat je blog nu zo hard groeit. Je verdient het! Liefs

 10. Wat een mooie doelen!
  Meer boeken lezen is herkenbaar. Leuke site om dat op bij te houden is goodreads.com. Ken je die? Kun je een boeken challenge invullen. Erg leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu