Beauty | 10 dingen die je alleen begrijpt als je verslaafd bent aan lipsticks!

Beauty | 10 dingen die je alleen begrijpt als je verslaafd bent aan lipsticks!

Ik ben echt een lipstick junkie, ik draag het liefst elke dag lipstick. En ik denk dat er meer van jullie zo zijn? Vandaag een lijstje op le blog over 10 dingen die je alleen begrijpt als je lipstick verslaafd bent! Lezen jullie mee?

– Als je geen lipstick draagt voel je je kaal | Huh ik heb geen lipstick op? Dit is niks voor mij. Ik voel mij zo kaal.

– Je hebt allerlei soorten kleuren in je stash | Ja jij als lipstick verslaafde heeft alle kleuren in haar stash, de rode lipstick bij het sexy jurkje & de nudekleur bij de basic outfit.

– Als je je tassen uitruimt vind je zo 5 lipsticks | Tijdens je maandelijkse tassen opruim sessie vind je altijd ruim 5 lipsticks in al je tassen. Oh dat ik die ben vergeten!

– Tijdens het stappen weet iedereen dat jij bent geweest | Want ja, overal waar jij wijn drinkt staat natuurlijk ook een flinke afdruk van jou felgekleurde lipstick.

– Je lover is eraan gewend dat hij vol zit met lipstick | En na een lange tijd accepteert hij dit eindelijk dat als hij jou nou een kus geeft soms gewoon een beetje lipstick op je gezicht zit.

– Jou hart gaat sneller kloppen van luxe make-up merken | Chanel, MAC, yves saint lauren?! Een en al liefde.

– Of je nou geen tijd hebt of je brak voelt kleurtje op je lippen laat jij beter voelen |  Een kleurtje op je lippen geeft jou weer helemaal een boost en kan je weer heel de wereld aan!

– Rode lipstick laat jou zelfverzekerd voelen | Of dit nou met een avondje stappen is, een date of tijdens een sollicitatie gesprek. You are going to rock this!

– Jou hartje gaat sneller kloppen bij de drogisterij | Zoveel verschillende kleuren en merken, zwijmel…

– Als er een nieuwe collectie in gaat al jou geld daar naar uit | daar gaan al jou centjes, maar het is zoveel waard!

Herkennen jullie dit? Zijn jullie ook zo gek op lipsticks?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Haha heel herkenbaar artikel =)
  Ik kan niet zonder lipstick!
  Liefs Jorinda

 2. Ik draag vaak lipsticks, maar niet om te zeggen elke dag. Toch herken ik me wel in een paar puntjes!

 3. Aaaah heel leuk en herkenbaar lijstje! Ik ging laatst mijn tassen uitzoeken en had er ineens weer een stuk of 6 lipsticks bij die her en der verspreid zaten in mijn tassen!

 4. Haha ja, mijn tas zit er vol mee! Ik zocht laatst een oogpotlood maar kwam 8 lipsticks tegen in m'n tas… uh oh ja 😀 en inderdaad, jouw glas is makkelijk te herkennen! Maar m'n vriend is er niet zo dol op 😛 soms als ik wel een kus wil geven, zeg ik altijd: deze geeft niet af! Of het nou waar is of niet 😉

 5. Echt zo herkenbaar! Ik ben dol op lipstick, ik wil altijd alle kleuren meenemen, hahaha. Ik heb ook een heel grote verzameling in mijn tassen zitten xd

 6. Ik draag echt nooit lipstick! Heb wel eens een periode gehad dat ik rood heel tof vond, maar dan deed ik het alsnog alleen als ik een feestje had bijvoorbeeld. Ik vind lipstick mij zo tuttig maken op een of andere manier. Geen idee waarom!

 7. Hahaha, dus ik hoor dit niet te herkennen! Wel grappig om te lezen! Misschien moet ik ook maar aan lipstick beginnen… XO

 8. Wat leuk om te lezen! Als trompettist kan ik bijna nooit lipstick dragen, helaas! Maar op bijvoorbeeld feestjes neem ik het er flink van! Smeren met die handel! 😉

 9. Super leuk artikel, sommige dingen heb ik dan nog niet maar ik begin steeds meer van lipstick te houden!

 10. Aah wat leuk om te lezen, net wat ik nodig had. Ik draag ook bijna iedere dag lippenstift en vind het ook enorm mooi. Dat van het drinken uit een glas is inderdaad echt grappig, staan er daar opeens zo rode lippen op 🙂

 11. Haha, ja heel herkenbaar! Mijn vriend is het tegenwoordig ook gewend om onder de lipstick afdrukken te zitten 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu