WAAROM KERST ZO LEUK IS

WAAROM KERST ZO LEUK IS

Vandaag is de dag: het is kerst! Ik ga vandaag gezellig eerst kerstontbijten en vanmiddag gaan we met zijn alle cadeautjes uitpakken en in de avond lekker een hapje eten. Kortom veel gezelligheid! Ik word altijd erg blij van de kerst en kan mij hier dan ook altijd erg op verheugen. De voorpret is natuurlijk altijd ook leuk maar de twee dagen zelf ook. Ik zet vandaag dan natuurlijk een aantal redenen op waarom ik kerst zó ontzettend leuk vind!

De gezelligheid
De sfeer van kerst vind ik altijd zo leuk! Alle kaarsjes die branden, alle lichtjes die buiten hangen, iedereen die kerstcadeautjes aan het shoppen is, en natuurlijk alle versieringen in huis en de leuke kerstliedjes op de radio. Het is allemaal zo sfeervol.

Foute kersttruien kunnen dagen
Ik vind foute kersttruien heel erg leuk! Heerlijk om lekker in weg te kruipen tijdens deze koude dagen. Al hoewel, het valt nu wel mee haha!

Cadeautjes kunnen kopen 
Wat ik ook altijd leuk vind is de kerstcadeautjes kunnen kopen voor iedereen, ik vind het leuk om mensen om mij heen te verwennen met leuke cadeautjes omdat ze dat verdiend hebben. Helaas kan ik niet iedereen cadeautjes geven want zoveel centjes heb ik ook weer niet maar vind dit altijd wel een feestje!

De kerstboom optuigen
Ik vind het altijd zo leuk om de kerstboom op te tuigen en daarna lekker ervan genieten dat die weer staat.

Kerstfilms kijken
Alle kerstfilms die weer op tv komen! Lekker op de bank zitten met een grote kop warme chocolade melk en laat al die leuke kerstfilms maar komen, van disney tot the holiday. Genieten!


Kerstoutfits kunnen uitzoeken
De dilemma’s van tevoren (die op dat moment niet leuk zijn) en allemaal verschillende jurkjes en schoenen combineren. Want tja, je wilt niet wéér hetzelfde jurkje aantrekken als de kerst vorig jaar. Typisch vrouwen ding.

Kerstkaarten schrijven en versturen
Wat ik altijd ook heel erg leuk vind aan de feestdagen/kerst is leuke kaartjes kopen, schrijven en op de post doen. En kerstkaartjes ontvangen! Ik blijf hier heel ouderwets in maar ik vind kaarten veel leuker dan via de e-mail of wat ze nu tegenwoordig doen.

De gezellige kerstavond
Bij ons is het een traditie vanuit thuis om op kerstavond eerst naar de kerk te gaan en daarna heerlijk gezellig te eten met zijn alle, met lekkere broodjes, beleg, en sinaasappelsap. Zo lekker!

Heerlijk eten met familie
Lekker gourmetten of uitgebreid drie gangen diner die mijn vader altijd maakt, het is altijd een traktatie het eten wat met kerst wordt gemaakt. Ook altijd zo gezellig met alle lieve familie!


Wijntjes drinken
Wijn en feestdagen. Do I need to say more?


Cadeautjes uitpakken die al weken onder de kerstboom liggen
En natuurlijk niet vergeten de cadeautjes uit te pakken en te geven! Ik ben altijd heel nieuwsgierig wat iedereen van mijn cadeautjes vind en of ik goed heb geshopt voor ze.

Kerst vieren met je liefde
En als laatste natuurlijk kerst vieren met je love, fijner kan niet <3

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen met veel gezelligheid en je lieve familie en vrienden om je heen!

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Door zulke artikelen krijg ik altijd éxtra veel zin in kerst. Fijnheid!

Geef een antwoord

Sluit Menu