Review | pop in the bath, bubblebar lush.

Review | pop in the bath, bubblebar lush.

Ik heb thuis helaas geen bad, maar ik heb een tijdje geleden een heerlijk bad genomen bij mijn vriend. Gelukkig dat mijn vriend wel een bad heeft, ik had nog deze heerlijk ruikende bubblebar van lush in mijn kastje liggen en besloot deze mee te nemen. Dit is mijn eerste bubblebar van lush en ik was heel erg benieuwd. Hij ruikt geweldig, zo lekker, maar zou deze net zo lekker zijn als die ruikt? Ik was in ieder geval heel erg benieuwd!

Wat ziet die er ook super schattig en vrolijk uit he? Ik ging eerst lekker eventjes het bad vol laten lopen, zorgde voor dat mijn mobiel dicht bij mij lag en ik een muziekje op kon zetten. En heerlijk een tijdschriftje kon lezen, oftewel een heerlijk me-time momentje. Ik kan er zo van genieten om in een bad te liggen. Ik baal er steeds meer van dat wij er geen eentje hebben thuis haha!

Wat ik erg leuk vind is dat er een vrolijke blauwe kleur vanaf komt en lekker schuim. Het ruikt ook nog eens echt heel lekker! Ik beschrijf de geur als bloemig en heerlijk zoet. Je moet hier wel van houden maar ik ben gek op zoete geuren. Ik vind het uiterlijk er ook nog eens super leuk uitzien en na dit bad voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ruikt het heerlijk.

Deze bubblebar kan je kopen bij lush voor 5,20. 

Kennen jullie dit heerlijke product, en wat vinden jullie van de bubblebars van lush? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Als ik bij Lush ben, moet ik altijd even kijken bij de bubblebars. Jammer genoeg heb ik zelf geen bad meer. Mijn vriend had wel een bad, maar hebben ze helaas weggedaan. Geen bubblebars voor mij 🙁

  2. Ik heb zelf helaas geen bad anders had ik waarschijnlijk wekelijks een bad met een Lush bath bomb haha!
    Fijne review =)
    Liefs Jorinda

  3. Aaah ik zou echt alles van Lush willen hebben, dit ziet er ook alweer zo lekker uit haha! Eerst nog een bad hebben.

  4. Ik heb zelf helaas geen bad, maar het lijkt me heerlijk met een product van lush.

  5. Oh deze heb ik al een aantal keer zien liggen. Zo schattig! Leuk ook dat je bad helemaal blauw wordt, hihi! Volgende keer eens even goed aan ruiken!

Geef een antwoord

Sluit Menu