Hi ha ho | Kerstcadeautjes die ik heb gekregen! ☃

Hi ha ho | Kerstcadeautjes die ik heb gekregen! ☃

Ik vind het zo jammer dat de kerst alweer zó snel voorbij is gevlogen! Het is vandaag alweer oudjaarsdag. Hebben jullie leuke plannen? Ik ga vanavond samen met mijn vriend en ouders naar mijn zus haar huisje en gaan daar in het centrum oud en nieuw vieren. En in de avond gaan we nog eventjes de stad in. Super leuk! Vandaag behandel ik in dit artikel mijn kerstcadeautjes! Ik ben heel erg verwend door iedereen, super lief. kijken jullie mee?

Het meisje in de trein – Ik ben zo benieuwd naar dit boek! En mijn lieve mama wist dit, ik heb dit boek gehad van haar en hier komt zeker een review over als ik hem uit heb. De achterkant pakt mij zo erg en ben heel erg nieuwsgierig, ik wil vandaag in dit boek gaan beginnen.

Thermen pakket – Ook dit cadeautje heb ik van mijn mem gehad, het is een heerlijke geur en ik ben gek op thermen. Lekker ontspannen met deze heerlijke producten.

Supertrash armband – Ik heb deze super toffe en stoere armband gehad van mijn lieve vriend! Ik vind het goud heel erg gaaf met het legergroen en heb er echt een super leuk jurkje erbij wat matcht.

Mexx luchtje – Tweede kerstdag vierde ik met mijn schoonfamilie en hadden de opa en oma van mijn vriend voor iedereen een cadeautje, super lief! Ik heb dit heerlijke mexx luchtje gehad.

Katten kussen – En tot slot, mijn vriend kent mij echt te goed haha! Dit katten kussen is zo schattig en hij heeft goed onthouden dat ik dit soort dingen super leuk vind. Zo leuk voor op mijn bed!

Ik ben dus lekker verwend, super lief van iedereen! Hoe was jullie kerst, hebben jullie het ook gevierd met cadeautjes? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een veel te schattige kussen heb je gekregen! Hihi. Stoere armband ook. Lief dat deze mensen jou allemaal zo verwend hebben. Geniet van je nieuwe spulletjes!
  Fijne jaarwisseling toegewenst. 🙂

 2. Wat een leuke cadeautjes heb jij gehad! We leven in december allemaal zo erg naar de kerst toe en het is ook zo weer voorbij helaas. Het meisje in de trein heeft mijn moeder gehad voor kerst en wil ik zelf ook nog graag lezen! x

 3. Superleuke cadeautjes, al helemaal dat kattenkussen, zoooo cute! Wij hebben ook gevierd met cadeaus en ik ben ook helemaal verwend geweest. Vooral veel spulletjes met katten (oeps crazy cat lady) en Harry Potter ^^

 4. Wat ben je verwend met prachtige cadeau's! Je ST armband springt er echt uit, wat een beauty! Het meisje in de trein heb ik afgelopen zomer gelezen, erg bijzonder boek! Ik wens je via deze weg alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe! liefs, Svenja.

 5. Ahhhh wat een lieve cadeautjes heb je gekregen! En dat boek zou ik graag ook willen lezen <3

 6. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen. Oh ik ben zo benieuwd naar de producten van Therme. Thermen is altijd wel lekker. Dat boek heb ik op mijn e-reader die ga ik lezen als ik het andere boek uit heb. Dat kussentje is zo schattig <3

 7. Dat kattenkussen is zo cute, hihi! Wat een gave cadeaus zeg 🙂 Kerst vieren wij nooit met cadeaus, maar ondertussen zit ik hier in Florida; het gaafste cadeau ooit natuurlijk!

  Alvast een geweldig nieuwjaar gewenst Evelien! Dat 2016 een mooie mag worden <3

 8. Wat een leuke dingen! Het boek wil ik ook nog heel graag lezen, staat hoog op mijn lijstje. Alvast een gelukkig nieuwjaar trouwens 🙂

 9. Wat een leuke spullen! Dat boek wil ik ook wel hebben, ben benieuwd wat jij er van vindt. Fijne jaarwisseling!

 10. Wauw, wat een gave armband!
  Geniet van je spulletjes en een gelukkig nieuwjaar!

Geef een antwoord

Sluit Menu