hi ha ho | de leukste jurkjes voor de feestdagen!

hi ha ho | de leukste jurkjes voor de feestdagen!

Kerst en oud en nieuw komen in aantocht. Dat betekent ook (voor mij in ieder geval) de zoektocht naar het perfecte jurkje wat ik aankan met deze leuke feestdagen! Ik vind het altijd leuk om met een mooie outfit aan te komen, ik vind de zoektocht naar hét perfecte kerstjurkje altijd wel een beetje lastig. Maar om mijzelf en jullie een handje te helpen heb ik een aantal mooie, feestelijke en sjieke jurkjes op een rijtje gezet. Wat ik vooral leuk vind is een jurkje met pailletjes, vind ik erg feestelijk! Een klassiek rood jurkje is ook prachtig, máár een suède jurkje vind ik ook zo leuk! Keuzes maken blijven lastig. Maar kijken jullie mee naar de leuke feestelijke jurkjes? Onder andere van Mango, Esprit, en H&M.

Welk jurkje vinden jullie het leukst van deze negen jurkjes die ik op een rijtje heb gezet? Ik vind nummertje 8, het rode jurkje van Esprit echt super mooi, ik hou van de rode kleur en het heeft een mooie vorm. Maar ik vind nummer 4, het pailletten jurkje van Mango ook echt super leuk.

Welke is jullie favoriet, en waar kopen jullie je feestjurkje? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ik vind nummer 6 heel erg mooi! Elegante mooie jurkjes zeg 🙂

 2. Oh wat heb je leuke jurkjes gevonden! Mijn favoriet: dat jurkje van de Mango! XO

 3. Wat een mooie jurkjes! Laatst kwam ik in de Forever21 ook een super leuk kerstjurkje tegen met pailletjes, maar had al een kerstjurk gescoord bij de H&M. Het jurkje van even&odd vind ik erg leuk! x

 4. Hoe moet ik hier nu uit kiezen? Allemaal mooi, hoewel ik geen fan ben van 1 schouder bloot en de ander niet. Ehmmmmmm misschien ga ik dit jaar wel eens voor rood 🙂 X

 5. Oooh, stuk voor stuk prachtige jurkjes!
  Zelf ben ik er nog niet uit welke ik graag wil!
  Liefs Iep

 6. Ik zou voor 7 of 9 gaan, sterker nog, ik heb zo'n jurkje met pailletjes en ik zit al het hele jaar te wachten om die weer eens aan te kunnen trekken!

 7. Ik moet nog steeds een kerstjurkje. Dat zwarte jurkje op de tweede rij van Esprit wil ik wel heel graag haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu