goed gelezen blogjes van 2015!

goed gelezen blogjes van 2015!

Het is bijna 2016, we zitten in het einde van het jaar. Time flies! Vinden jullie ook niet? Ik wil een kleine terugblik doen op mijn blog. Vandaag doe ik een terugblik op een aantal goed gelezen blogjes door jullie. Ik vind het leuk om te kijken ‘welk soort’ blogjes erg geliefd zijn! Dus ik zet ze vandaag in een rijtje!

Dilemma op Dinsdag boek & Kalender 
Wat ik heel verrassend vond is dat het artikel over de dilemma op dinsdag kalender en het boek onwijs goed werden gelezen! Ik schreef hierover wat het concept is, en liet ik een aantal dilemma’s zien die in het boek en op de kalender staan. Het hele artikel lees je hier!

HAPPY NEW HAIR 
Het moment waar ik een stuk van mijn haar afknipte, ik schreef hier natuurlijk ook een artikel over! Ik vind de reacties hierop echt heel lief en word daar weer helemaal blij van als ik het terug lees. Het artikel vind je hier !

Mijn nieuwe kamer!
Het artikel over mijn nieuwe kamer + foto’s staat ook erg hoog in het lijstje! Hier plaatste ik foto’s van mijn nieuwe kamer waar ik heel erg blij mee ben. En nog steeds! <3 Het artikel lees je hier!

Blijheidmomentjes artikel nummer 15!

Blijheidmomentjes is een rubriek op mijn blog dat regelmatig terug komt. Hierin beschrijf ik momenten waar ik de afgelopen tijd erg van heb genoten, deze keer werd ik blij van: studiekeuze die ik heb gemaakt, kaarsjes aandoen, knuffelen met Noah en een middagje Amsterdam! Je leest het hier!

Photo diary 27 | Fright nights, mijn eerste zwarte leren jasje, en een nieuwe lay-out!

Dit is ook een wekelijks terugkomend artikel, de wekelijkse photodiary’s die op dinsdag online komen! Ik merk heel erg dat deze goed gelezen worden. Super leuk! In deze photodiary bespreek ik de dingen die ik die week heb meegemaakt. Ik ben naar fright nights geweest, heb een nieuw zwart leren jackje gekocht, en had een nieuwe lay-out! Je leest het hier!

Ik heb genoeg schoenen, said no woman ever!

En dit is het laatste goed gelezen artikel: mijn schoenen shoplog! In de zomer heb ik toen flink schoenen ingeslagen en schreef hier een blogje over. Je kunt het hier lezen!

Ik vind het leuk om te zien dat de persoonlijke artikels goed gelezen worden. Hiep hiep hooray! Ik heb met plezier dit jaar blogjes geschreven en hier zullen (hopelijk) vele jaartjes bij komen! <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Ik weet nog wel dat je je haren ging knippen. Ik blijf er bij dat dit je zoooo tof staat!! Dat artikel herinner ik me dus nog wel goed, haha. Ben wel benieuwd naar het artikel over het dilemma op dinsdag boek en kalender. Even kijken!

  2. Wat leuk dat je alles op een rijtje hebt gezet! Het is altijd leuk om terug te blikken op je meest gelezen blogposts 🙂 x

  3. Haha wat toevallig dat we allebei eenzelfde soort artikel online hebben staan vandaag! Fijn overzicht ook, je nieuwe haren staan je (nog steeds) echt heel erg leuk!

  4. Superleuk om zo terug te blikken op je afgelopen artikelen, heb ik ook eens gedaan en daar kwamen ook de meest verrassende resultaten uit!

  5. Ik had dat ook niet verwacht, dat dat boek op nummer 1 stond! Maar je deed het geweldig in 2015 met je blog, op naar 2016! 🙂

  6. Leuk om te zien! Grappig dat het dilemma blogje het zo goed deed 🙂

  7. Oh wat grappig dat Dilemma op Dinsdag boek & Kalender het zo goed deed! Dit blogje van jou kan ik me ook nog zo goed herinneren, omdat ik plat lag van het lachen!

  8. Ah! Wat interessant om dat zo op een rijtje te zien! 🙂 Ik verbaas me ook altijd over welke artikelen het meest gelezen worden haha

  9. Wat een leuk idee om dit zo te doen! Ik kom voor het eerst kijken op je blog en ben dus niet op de hoogte van je blogonderwerpen van dit jaar. Wie weet kan ik zelf ook zo'n soort blogpost schrijven. Dankjewe dus voor deze inspirerende blogpost. Fijne dagen…

Geef een antwoord

Sluit Menu