De december TAG! ☃

De december TAG! ☃

Een tag over mijn favoriete maand in heel het maand: December. Deze tag kan dan natuurlijk niet ontbreken op mijn blog! Een tag die gaat over de feestdagen, mijn favoriete kerstnummer en mijn favoriete producten op dit moment!

Wat vind je het leukste aan de maand december? 
De feestelijke sfeer buiten, mensen die weer lampjes aan hun huis hangen, lampjes in de stad, kerstliedjes overal horen en natuurlijk de warme chocolade melk en oliebollen gaan eten. Jummie! Dat vind ik altijd zo leuk. En kerstcadeautjes shoppen, mijn liefje weer lekker verwennen. <3

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Lady million, die heb ik van mijn vriend gehad voor kerst en vind ik echt een feestelijk parfum. Zo’n lekkere geur!


Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
– Fun van lush, welke variant dan ook. Zo’n geweldige doucheproduct.
– De kerstlijn van rituals.
– Highliter van W7.
– Oh ik kies er gewoon nog een, lipstick diva, van mac!

Wat is je favoriete winter drankje? 
Als het koud is een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom, of een kop thee. En op terras of met hapje eten een heerlijk wijntje.

Wat is je favoriete kerstfilm? 
Ik ga niet home-alone zeggen want ik vind dat zo’n vervelende film. Mijn all time favourite is kerst met disney, zo leuk met alle disneyfiguren en die kan ik nooit genoeg kijken!


Welk soort snoep eet jij het meest met de feestdagen? 
Marsepein, ik heb daar zo’n zwak voor. Ik vind dat zo ontzettend lekker en als het in de winkels ligt koop ik dat ook altijd voor mijzelf.

Wat is je ultieme kerstlook? 
Een mooie ooglook met zilver en grijs, highliter, en mooie rode donkere lipstick. Prachtig!


Wat is je favoriete kerstnummer?
All I want for christmaaaaaaas is youuuuuuuu! <3 Die kan ik zo vaak luisteren een meezingen. Geweldig kerstnummer.

Wat zijn je goede voornemens voor 2016? 
Ik wil graag weer na de feestdagen gezonder gaan eten, heel cliché maar dat wil ik wel graag, zumba lessen gaan volgen, en nog meer positiever door het leven gaan. Vind dat zo belangrijk, meer genieten van het leven en de mensen om mij heen. Oh en mijn diploma in het nieuwe jaar halen, dat zou ook heel fijn zijn!

Wat is jouw favoriete kerstnummer? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik vind marsepein juist zó vies xD Ik ga dan weer voor die schuimen kerstkransjes, met discopdop op de bovenkant en een laagje chocolade van onder 🙂

  2. Wat een leuke tag! Warme chocolademelk vind ik ook heerlijk! En All I Want For Christmas luister ik ook met veel plezier! 🙂

  3. Heerlijke tag en je hebt hem leuk ingevuld! Marsepein is zó jummy, I feel you haha. De decembermaand is een perfect excuus om non-stop warme choco te drinken met extra veel slagroom natuurlijk 🙂 x

  4. Highlighter kan zeker niet ontbreken deze maand. Ik vind dat ook altijd zo mooi deze tijd van het jaar. Oh en warme chocomel met slagroom, heb er meteen zin in!

  5. Oeh ja, doe mij ook maar een koop warme chocomel met slagroom <3 En ik sluit me aan bij Mariah Carey hihi.

  6. Jaaa zo leuk, ik zag deze tag ook al bij iemand anders voorbij komen en vind 'm helemaal leuk. Ik HOU van december! Leuk om je antwoorden te lezen, en mooie goede voornemens! X

Geef een antwoord

Sluit Menu