bah | 15 dingen waar ik mij aan irriteer.

bah | 15 dingen waar ik mij aan irriteer.

Nou eens een keertje een minder positief artikeltje. Vandaag beschrijf ik 10 dingen die ik vervelend vind in het dagelijks leven, waarbij je gewoon denkt van getver. Waarom nou, bah! Van de week maakte ik er nog eentje mee: de tandarts, ik krijg daar al de rillingen van als ik er aan denk. Wat ver-schrik-ke-lijk vind ik dat! Maar er zijn nog meer dingen, van treinmensen tot gruwel dingen waar ik heel erg tegen op kan zitten. Lees maar mee!

Bron

– Vertraging hebben gehad en dan na aan halfuur wachten alsnog een propvolle trein hebben, waar je als sardientjes tegen elkaar staan en heel de treinreis moet staan. Oh en als je dan ook nog eens moe bent…

– Op salaris moeten wachten terwijl je zó graag dat ene mooie jurkje wilt kopen. Maar je daar eerst het salaris voor moet hebben.

– Het feestje genaamd: de tandarts. Al dat gevroet, gerasp etc in je mond is niks voor mij.

– Je verslapen terwijl je wekker al drie keer is af gegaan en je dan alles vlug moet doen zodat je dan nog een beetje op tijd komt.

– Dat ik het áltijd ijskoud heb in de winter.

– Als er op het laatste moment een afspraak wordt gecanceld terwijl je ál helemaal klaar zit om weg te gaan.

– Ongesteld zijn, je voelt je zo lamlendig, chagrijnig, moe, vies en je wilt er gewoon van af zijn.

– Mensen in het openbaar vervoer in het algemeen.

– Je scheren en dan je vol openhalen, pijnlijk en zo vervelend.

– Vol onder uit glijden op het station, hoe bedoel je gênant.

– Mensen die altijd proberen beter te weten.

– Dat de pakketjesman jou een pakketje komt brengen en je die net mist!

– Mensen die het woordje tja zeggen.

– Paardenpoep op de grond, terwijl hondenpoep in het park niet mag?!

– Na een avondje stappen thuiskomen en zo moe zijn dat je gewoon niet meer je make-up eraf wilt halen maar dat wel van jezelf moet doen.

Waar kan jij je aan irriteren?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Dat van paardenpoep snap ik ook niet, belachelijk eigenlijk! Ik kan mij enorm irriteren aan egoïstische ouderen in van die karretjes. Als je niet voor ze aan de kant gaat (terwijl ze het geen eens normaal of netjes vragen), rijden ze je wel omver. En dan zeggen ze dat de ''jeugd van tegenwoordig'' vreselijk is.

 2. Ik ben ook een 'tja-zegger' haha. Waar ik me aan irriteer is regen, kou en mijn wintertenen hihi. Ik kan me wel vinden in veel van jouw punten.

 3. Hahah 'tja' zeg ik ook wel eens, maar niet heel vaak. Overvolle bussen en treinen zijn VRE-SE-LIJK inderdaad! Brrr

 4. Heel herkenbaar lijstje, vooral die van het openbaar vervoer.
  x

 5. Die vertraging en dan vervolgens als sardientjes in een trein zitten is ook echt een van mijn grootste haatmomenten. Vooral als ik echt gewoon een belangrijke afspraak heb, de trein dus al vertraging heeft en nog slomer gaat rijden omdat het ding niet zo snel mag met de overdosis aan mensen die er in gepropt zit. Dan kan ik mezelf echt helemaal opvreten van binnen en voel ik mijn bloeddruk bijna stijgen. Niet goed en het slaat nergens op, I know, maar ik kan er gewoon NIET tegen!

 6. Joh, ik ben gek op negatieve artikelen. Word gek van al die happy lijstjes, rot op! 😉 X

 7. Heel veel dingen herken ik wel. leuk artikel. Eens wat anders als al die positieve dingen hahaha

 8. Een aantal dingen herken ik! Vooral overvolle treinen of mensen die sloom 30 rijden waar je 80 mag bijvoorbeeld… grr! Of mensen die je na doen met fotografie vind ik ook niet altijd heel erg leuk. Leuk om eens te lezen. Ik word altijd vrolijk van al jouw positieve artikels!
  liefs

 9. Praat me niet van de tandarts.. van de week geweest. En jahoor, weer gaatjes. Zoals altijd. En ja, dan zegt de tandarts dat ik er nou eenmaal aanleg voor heb. Nee dat is fijn.

 10. Ik heb het ook ALTIJD koud in de winter. Verschrikkelijk.

 11. Super herkenbaar. Vooral dat van de pakjesman missen. Zoooo vervelend!

 12. Herkenbaar! vooral de tandarts, pakjesman missen & ongesteld zijn. Bleh ik haat ongesteld zijn en voel mij dan ook verschrikkelijk

Geef een antwoord

Sluit Menu