Photodiary 29 | Romantisch dineetje, avondje feesten in Breda, zonnebank, & sinterklaas!

Photodiary 29 | Romantisch dineetje, avondje feesten in Breda, zonnebank, & sinterklaas!

Wat een drukke week heb ik achter de rug, ik heb een nieuwe periode op school dus allemaal weer nieuwe opdrachten en veel nieuwe deadlines, wat helemaal goed gaat komen! Ik heb deze week gezellig bijgekletst met Charlotte, heb een avondje gefeest in Breda, sinterklaas is natuurlijk weer in het land & heb vooral veel ontspant, zo fijn om dat soms eventjes vaak te doen. <3

Het was zo koud deze week, dat ik een throwback fotootje plaatste van de zomervakantie in Zeeland, toen was het lekker weer en zoveel genieten. <3

Ook heb ik een fotomuur gemaakt op mijn kamer! Leuk he? Heb quotes opgezocht op pinterest en een aantal foto’s uitgeprint en in leuke lijstjes gedaan. Some memories stay gold forever. <3

Woensdag avondje ging ik gezellig een avondje bijkletsen met Charlotte, was zo gezellig! Ook gingen we eventjes lopen naar de sundays om lekker eventjes een zonnebank te pakken. Lekker ontspannen, heeft mij goed gedaan!

Rituals! Mijn favoriete merk en vooral deze lijn is echt verrukkelijk. Ik schreef er hier een artikel over.

Deze foto is voor mijn gevoel al zo oud maar is pas iets meer dan een jaartje geleden! Ik blijf het wel een hele leuke en spontane foto vinden. 🙂

Donderdag avond na een leuk en druk stage stage haalde ik een heerlijke starbucks caramel, was echt genieten. Ik doe dit bijna nooit maar soms mag je jezelf hier wel eens mee verwennen!

Omdat ik een halfuur vertraging had met de trein naar veenendaal had ik eventjes een tijdschriftenpakket gekocht! Had ik leesvoer om de tijd mee uit te zitten. Ik ben gek op de cosmopolitan en ik wou de elle ook wel eens proberen.

Vrijdag avond oftewel weekend! Genieten. <3

Een fotootje samen met lieve char!

Zaterdagavond waren liefje en ik alleen thuis, kookte hij en had hij de tafel zo romantisch en gezellig gedekt! Wat bof ik toch met zo’n lieve vriend.

Zaterdagavond ging ik gezellig een avondje feesten in Breda, samen met Hugo en Mike. Wij belanden bij Bash. Was een hele gezellige avond & nacht!

Mijn favoriete make-up producten en parfum. <3

Amsterdam in de zomer, genieten, wat een mooie stad blijft Amsterdam! 🙂


Hoe was jullie week? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ah die fotolijstjes-muur is echt heel leuk geworden! Ik hou van quotes aan de muur. Heb zelf nog een hele lege, witte muur op mijn kamer, dus moest snel maar eens wat leuks bedenken om 'm te pimpen.

  Fijn dat je zo'n leuke week hebt gehad! Een avondje (en nachtje) uitgaan is altijd goed natuurlijk. En Amsterdam blijft mooi ja, wie weet wordt dat wel de stad waar ik ga studeren… Amsterdam, Rotterdam of Utrecht (denk ik, haha).

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Erg leuk die fotolijstjes aan je muur!
  Liefs Jorinda

 3. Heerlijke week met leuke foto's! Dat met die fotolijstjes is zooo leuk geworden. Wil ook nog steeds zoiets doen, maar vergeet het telkens haha x

 4. Wat lief van je vriend dat die zo voor je gekookt heeft! Ook erg leuke fotolijstjes op je muur trouwens!

 5. Wat een fijn weekje heb je gehad 🙂 Die fotomuur is leuk!! Zoiets zou ik ook nog wel willen hebben. Hopelijk is deze week wat rustiger, af en toe me time is ook belangrijk.

 6. Zo te zien heb jij weer een heerlijke week gehad! En inderdaad je mag blij zijn met zo'n lief vriendje! 🙂

 7. Wat een drukke – maar fijne – week zeg! Heerlijk 🙂 Ik vind je foto collage aan de muur heel mooi geworden!

Geef een antwoord

Sluit Menu