Photo diary 30 | Tikibad, avondje intratuin, the happiness project & pannenkoeken restaurant.

Photo diary 30 | Tikibad, avondje intratuin, the happiness project & pannenkoeken restaurant.

Wat vloog de week voorbij! Het is alweer eind November. We gaan de leukste maand tegemoet: December. Vind ik de leukste in ieder geval! Sinterklaas en Kerst, mijn favoriete feesten in een maand. Maar nu gaan we het niet over December hebben, we gaan het nog over de laatste week hebben! Ik ben een dagje met lief naar het tikibad geweest, ben gezellig een avondje naar een vip avond van de intra tuin gegaan, heb een happiness project gestart en ben lekker wezen eten bij het pannenkoeken restaurant in Wassenaar! Kijk je mee?

Ik ben zo lucky met jou, deze foto maakte ik ongeveer een jaartje geleden op het strand van scheveningen.

True! Hier ben ik het zeker mee eens.  😉

Ik had woensdag ochtend 3 uur vertraging, ik was om half 8 al in de trein naar utrecht, en kwam rond half 12 pas aan in veenendaal, heb 2 uur stil gestaan op Utrecht, toen kon ik eindelijk met de trein naar driebergen zeist, en van daar heb ik de bus gepakt naar veenendaal. Wat een reis!

Ik heb woensdag middag deze planken geschilderd, wij gaan hier op mijn stage een tuinkist van maken voor alle spullen.

Woensdag avond ging ik samen met mama naar een vip avond van intratuin, we kregen 20% korting en deze leuke goodiebag. Alles was weer helemaal leuk in de kerstsfeer, daar wordt ik zo blij van! <3 Mijn zus werkt bij de intratuin of de styling afdeling, dus ook eventjes met haar gekletst.

Hoe leuk is dit leuke lijstje. <3 Ik vond hem zo tof!

Throwbackje naar het leuke dagje in Walibi! Was toen zo leuk 🙂

Ik ben een happiness project begonnen! Ik wil meer positiviteit inbrengen maar dan samen met jullie! klik hier! Om hier meer over te lezen.

Het was vrijdag! Ik had lekker mijn haartjes gewassen, opgemaakt en het weekend kon natuurlijk beginnen!

Vrijdag is bij mij altijd schoonmaakdag, ik heb dan weer mijn kamertje schoongemaakt en gezellig gemaakt. Hebben jullie ook altijd een ‘vaste’ schoonmaakdag?

Zaterdag gingen Mike en ik spontaan een dagje naar duinrell voor het tikibad! Ik heb een dagje heerlijk gezwommen en bijna van alle glijbanen af gegaan, ook nog eventjes lekker genoten in het bubbelbad. Het was in de ochtend best rustig! 🙂

Zaterdag avond gingen we ook nog eens spontaan uiteten bij het pannenkoekenhuis, ik had een pannenkoek met shoarma, dit had ik nog nooit op? En zeker nog nooit van gehoord! Maar het was zó lekker.

Zondag was lekker eventjes een chill dagje, eventjes bijladen.

Don’t worry, be happy!

Good morning, happy monday!

Ik heb vandaag lekker eventjes een dagje vrij i.v.m studiedag op school, chill! Hoe was jullie week? <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Leuk overzichtje weer! Zo, 3 uur vertraging is niet niks. Ik zou bloedje chagrijnig zijn haha. Pannenkoek met shoarma? Heel interessant, ook nog nooit van gehoord! x

  2. Leuke flanel heb je aan op die laatste foto! De lijst van Intratuin vind ik heel tof, ga gelijk even online kijken 🙂

  3. Ik heb ook nog nooit een shoarma pannenkoek op haha. Wordt tijd denk ik 🙂 Ziet er lekker uit namelijk. Ik vind het tuincenrum nu zo gezellig met al die kerstversieringen <3 Heerlijk! En oh, ik ben vandaag ook lekker vrij. Zo fijn! Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

  4. Wat weer een heerlijke foto's! Shoarma op een pannenkoek is echt super lekker! Kan me het tuincentrum vorig jaar nog herinneren..die ontplofte van de kerstspullen. Zo leuk! Ennuh, een schone kamer en bed is altijd fijn. Geniet van je nieuwe week! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu