Personal | de happiness tag!

Personal | de happiness tag!

Ik ben door www.hallosunny.blogspot.nl getagd om deze super leuke, vrolijke en blije tag in te vullen. Ik vind het echt super leuk dat ik hiervoor getagd ben! Ik ben zelf nooit zo heel erg van de tags op mijn blog maar deze kon ik niet laten. Het gaat over blij zijn, en laat dat nou iets zijn waar ik héél erg van hou. <3 Neem een heerlijk kopje thee erbij en lees gezellig deze positieve tag mee.


Van welk eten wordt je blij? 
Hier hoef ik zo niet lang over na te denken, pizza. Ik ben echt verzot op pizza. Daar mag je mij gerust voor wakker maken. Waar ik ook altijd heel erg blij van wordt is een gehaktbal, zeker als mijn moeder die maakt en ze appt mij dat wij gehaktbal gaan eten dan is het echt feest. En om niet te vergeten, pasta met pesto, pijnboompitten, rucola, gerookte kip en zongedroogde tomaatjes. Mijn favo eten!

Welke film maakt je vrolijk? 
Alles is familie, ik vind dit een hele leuke film. Lekker nuchter soms en ook met leuke humor. Ik kan echt heel erg blij worden van leuke films.

Van welk kledingstuk wordt je vrolijk? 
Van mijn nieuwe lange grijze vest, ik ben gek op lange vesten en ze zijn zo lekker warm. Perfect nu voor de winter en de herfst. <3 Kan je lekker in wegkruipen! Of ik wordt ook heel erg vrolijk van mijn rode ‘sexy’ jurkje. Dan voel ik mij helemaal zelfverzekerd, blij én mooi.

Van welke beautyproducten wordt jij blij? 
Van mijn heerlijke doucheproduct fun, van lush. Kleien onder de douche vind ik echt een feestje. En mijn favoriete all time perfect rode lipstick van mac.

Wat is jouw gelukkigste herinnering? 
Lastig om er één te kiezen, dan ga ik toch voor de vakantie naar Italie in 2014. Dat ik daar mijn lieve vriend heb ontmoet op de camping en nu nog steeds zo gelukkig zijn samen. We hebben al zoveel leuke en mooie dingen samen meegemaakt, daar wordt ik echt heel erg gelukkig van als ik daar aan terug denk. Dat er nog veel mooie herinneringen bij mogen komen.

Van welke muziek wordt je blij? 
Heel cliché maar van het nummer all the single ladies van beyoncé.

Wat doe jij op dagen dat je je down voelt en weer happy wilt voelen? 
Heel veel knuffelen met mijn hond noah, flow lezen, en shoppen. Daarna voel ik mij altijd wel weer blijer.

En nu mag ik drie bloggers taggen, ik kies….. 
– Nina
– Chelsey
– Stella

Wat vinden jullie van deze tag? <3 En succes meiden!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Pizza vind ik ook zo heerlijk :)Maar gehaktballen lus ik niet haha! En wat een fijne herinnering <3

 2. ah heel erg leuk ken leuk ingevuld!

 3. Oeeee, LEUK. Ik ga dit zeker weten doen! En wie wordt er nou toch NIET blij van pizza? Das onmogelijk, toch? Dat je niet van pizza houdt? Hihi. En fun lijkt me ook een leuk product, zou ik best willen hebben! Liefs!

  1. Ja inderdaad! Ik ben gek op pizza! Is altijd een feestje als mijn mem zegt, eef wij gaan pizza eten. Heerlijk <3
   x

 4. Wat een vrolijke tag en wat leuk dat je je vriend hebt ontmoet op vakantie! Pizza is always a good idea, haha. Ik wordt altijd zo blij als mijn moeder mij roept voor het eten en er pizza op tafel staat. Jummy! Dank je wel voor het taggen, ik ga hem zeker invullen! x

 5. Wat een leuke tag zeg! Ik heb hem van je overgenomen. Van pizza wordt ik ook heel erg blij van, haha! Zo lekker, vooral als het zelfgemaakt is, nom!
  liefs

  1. Ah zo leeeeeuk! Ik ben heel benieuwd hoe jij hem gaat invullen. 🙂

 6. Ah leuke vrolijke tag! Alles is familie is inderdaad echt zo'n feelgood film. Pizza is alllltijd leuk 🙂

  1. ja vind dat zo'n leuke film, word er helemaal blij van altijd. 🙂

 7. Pizzaaaa, jaaaaa!
  En van zo'n lange wollen vest om lekker in weg te kruipen kan ik ook heel blij worden.

  Leuk ingevuld!
  Errug vrolijk werd ik daarvan. :-))

Geef een antwoord

Sluit Menu