liefde voor | kort haar hebben!

liefde voor | kort haar hebben!

Sinds ongeveer twee weekjes heb ik mijn haar korter laten knippen en een ‘kort’ koppie gekregen, ik vind het echt super leuk en fijn. Ik vond het natuurlijk heel spannend, daar gingen mijn haren dat ik afgelopen jaar zolang voor had gespaard. Maar het voelde ook goed, en ik heb al veel voordelen ontdekt. 🙂 Lezen jullie mee?


– Het is echt super snel droog, normaal stond ik wel 15 minuten mijn haar te drogen met de fohn maar nu is het zo binnen hooguit 5 tot 7 minuten droog. Zo fijn!

– Er zit volop volume in, ik kneed er altijd volume mousse in en dit werkt echt heel erg goed in mijn haar. Gelijk volop volume! Zo fijn.

– Is fijn met slapen, normaal deed ik altijd een staart in of een knot, maar nu kan ik gewoon met los haar slapen en nog steeds geen last van klitten!

– Ik ben er snel mee klaar in de ochtend, ik doe er volume spray in of ik doe er eventjes de stijltang langs en het zit weer goed.

– Geen last meer van lokken dat in je gezicht waait, en waardoor je niks meer ziet!

– Het staat lekker vlot en sommige outfits die ik altijd droeg staan heel anders!

– Kan veel verschillende haarstijlen uitproberen.

– Het is eens een keer héél wat anders!

Hebben jullie lang of kort haar? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Heel herkenbaar dit =)
  Ik heb zelf ook sinds deze week mijn haar korter gedaan !
  Liefs Jorinda

 2. Herkenbaar! Ik heb een beetje midden lang haar nu, was van de week weer even naar de kappert geweest. Ik had eerst wel lang haar en het voelde inderdaad goed om er een stuk af te laten knippen. Mijn haar valt dan nu net iets over mijn schouders, maar wil het weer lang en gezond laten groeien. Maar je haar is inderdaad veel sneller droog en dat vind ik ook super fijn x

  1. ja dat is zo fijn he! Bij mij is er ook echt zoveel volume gekomen en voelt gewoon weer helemaal goed. <3

   Liefs! Evelien

 3. Super herkenbaar! Ik heb zelf ook al een tijdje een korte coup (tot iets boven mijn schouders) en het bevalt mij heel erg goed! Fijn dat je nieuwe kapsel zo goed bevalt 🙂

  1. ah dankjewel meis, tot boven je schouders vind ik ook echt super leuk! Misschien laat ik het weer zo groeien. 😉

  1. ah stiekem ben ik ook soms jaloers hoor op mensen die dun haar hebben haha!

   Liefs! Evelien

 4. Ik ben dol op mijn lange haren. Toch vind ik een korte coupe ook wel heel erg leuk. Ben alleen bang dat ik spijt ga krijgen hihi. Jij hebt er ook echt het gezicht voor 🙂

  1. ja lang haar vind ik ook echt super mooi! Blijft echt een dilemma he, je haar afknippen haha. (: Ah wat lief, dankjewel! <3

 5. Ben het helemaal eens met de punten die je noemt! Ben ook super blij met mijn korte haar, na echt jaaaaaren lang lang haar te hebben gehad. Outfits staan inderdaad heel anders nu. Extra leuk en vernieuwend!

  1. ja ik zag het op je foto, je had ook echt super mooi haar! Maar ik vind je korte haar ook echt super leuk staan, lekker iets nieuws. <3 Ja van die outfits vind ik echt herkenbaar, kan gelijk heel anders staan hé! X

 6. Ik heb nog lang haar, maar ik wil het ooit doneren! Maar ik wil het niet te kort, want ja, het groeit extreem langzaam en echt kort haar vind ik niks bij mezelf! Maar die klitten zal ik niet missen

 7. wat leuk dat je dat hebt gedaan! ik heb het vorig jaar ook gedaan en ben er mega blij mee! toch ben ik het nu wel weer een beetje aan het laten bij groeien..

 8. Ohh dit is mega herkenbaar haha. Nu mijn haar weer langer aan het worden is, merk ik echt dat vooral het drogen lang duurt. Ook krijg ik snel klitten in mijn haar en met kort haar had ik dat een stuk minder.

Geef een antwoord

Sluit Menu