Happiness project | Genieten van de kleine dingen. #1

Happiness project | Genieten van de kleine dingen. #1

Ik heb een nieuw ideetje voor op mijn blog, mijn uitlaatklep, waar al mijn klets artikels online komen en mijn liefde voor dingen zoals kleding, films, mooie acteurs en leuke lijstjes. Oké ik dwaal af, maar ik wil dus een ‘mini’ projectje starten op mijn blog. Omdat ik merk omdat er zoveel gedoe is de laatste tijd wel een vleugje positiviteit en happiness gestrooid mag worden. Vinden jullie ook niet?
Genieten van de kleine dingen is belangrijk, vind ik!
Je ziet vaak dat mensen ‘gelukkig’ worden van de grote dingen in het leven: een nieuwe auto, een luxe vakantie, of dure kleding voor jezelf kunnen kopen. Maar word je hier nou altijd even blij van? Ik denk het van niet, ik merk heel erg de laatste jaren dat ik heel erg blij word van de kleine dingen in het leven. Een stevige knuffel van mijn moeder, gezellig kletsen met mijn vriend, of een me-time avondje voor mezelf. Herkennen jullie dit?


Wat is mijn doel van het happiness project? 
Mijn doel is om positiviteit rond te brengen, blijheid, stilstaan bij de mooie momenten. Zeker nu er veel gerommel is in de wereld en ik merk dat veel mensen niet lekker in hun vel zitten of gestrest door werk of school kan dit misschien goed van pas komen. Ik vind het leuk om ook een happiness project te starten omdat ik natuurlijk zelf ook mee ga doen & ik benieuwd ben wat de mensen er van gaan vinden!

Wat kan je verwachten? 

Het happiness project, maar wat houd dit precies in? Wat kan je verwachten? Ik ga beginnen met een maand lang elke vrijdag een artikel te plaatsen rondom het onderwerp happy zijn, en een opdracht te posten en die ga ik en jullie ( als jullie het leuk vinden ) uitvoeren. Het zijn kleine opdrachtjes die jou week een mini boost kunnen geven, positiviteit kunnen inbrengen en stil staan bij de leuke dingen. Maar ook waar creativiteit soms bij kan kijken en na denken over de normaalste dingen. Klinkt leuk toch? 🙂

Wat is de éérste opdracht? 
Maak elke dag, tot volgende week Vrijdag een lijstje aan het eind van de dag van minimaal vijf mooie momenten van de dag. Bijvoorbeeld een glimlach van een vreemde, een knuffel van een lief familielid, of een lekker geurtje of kleding stuk dat je voor jezelf heb gekocht. Schrijf dit op, en bewaar dit in een schriftje. Ik zou het leuk vinden als jullie hier een foto van maken en plaatsen op social media, instagram, twitter etc. Gebruik de hashtag #ThehappinessprojectbyEvelien . Op twitter heet ik @byEvelien & instagram: @byevelienn

Wat vinden jullie van dit project, en doen jullie mee? <3 Ik zou het super leuk vinden en ben heel erg benieuwd naar jullie lijstjes en vergeet het niet, volgende week vrijdag komt een nieuw artikel online omtrent the happiness project!

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Ik schrok me even een hoedje toen ik dit jas..Al enige tijd staat namelijk een happiness project in mijn concepten die ik begin december wilde gaan starten! Hoe toevallig! Wat een leuk initiatief! 😉 Ik ben erg benieuwd.

  2. Oh leuk bedacht! Ben benieuwd hoe dit precies gaat zijn 🙂

  3. Heel leuk. Zelf ben ik ook veel bezig met dit soort dingetjes, vooral met vriendelijkheid en dankbaarheid. Ik ga mee doen! 🙂

  4. Wat leuk 🙂 Ik maak zelf ook sinds een week elke dag een lijstje met 5 fijne dingen van die dag, en ik merk dat het me echt helpt! Zeker nu ik al een week van fijne dingen heb om op terug te kijken.. Dus ik ga hier zeker mee door!

  5. Superleuk initiatief (zo cliché als ik de andere reacties lees sorry!). Ik moet nog steeds starten met het maken van een lijstje elke dag met mooie dingen.

  6. Mooi idee Evelien! Als ik me een dag rot heb gevoeld, maak ik vaak een lijstje met alle fijne dingen van die dag, maakt me altijd weer een beetje blijer 🙂 Ik ga proberen mee te doen! (in de hoop dat ik het niet vergeet…)

  7. Dat is echt een super leuk idee! Zo krijg je een hoop positiviteit om je heen!

  8. Aaaah ik wil meedoen! Maar dat had ik je al gezegd op twitter haha. Vanaf vandaag ga ik ook een lijstje bij houden, met positieve dingen van de dag 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu