Blijheidmomentjes | studiekeuze gemaakt, Amsterdam, kaarsjes aandoen & noah! #15

Blijheidmomentjes | studiekeuze gemaakt, Amsterdam, kaarsjes aandoen & noah! #15

Blijheidmomentjes nummer 15 alweer, dit is een rubriek waarin ik eens in de zoveel tijd de momenten waar ik blij van werd op een rijtje zet. Ik vind het belangrijk om dit te waarderen en is natuurlijk super leuk om terug te lezen. Ik werd deze paar weken blij van dat ik uit mijn studiekeuze ben gekomen, ik een dagje naar Amsterdam ben geweest en werd heel blij van mijn lieve hond Noah.


Knuffelen met mijn lieve hond(je) Noah na een lang dagje. 

Vriendjelief dat op vrijdag avond op de stoep staat. 

Leuke dingetjes plannen met mijn beste vriendinnetje, als je dit leest! Je weet dat ik het over jou heb <3 Je bent een topper!

Een 8 voor mijn werkstuk over euthanasie terugkrijgen. 

Plannetje maken om vanavond naar de zonnebank te gaan, lekker relaxen. 

Dagje naar Amsterdam en genieten van de mooie stad. 

In mijn bedje zitten met een heerlijk kleedje en vroeg slapen. 

In de tuin werken met mensen op mijn werk, zo gezellig!

Wat ook heel leuk is van mijn werk is dat ik mijn bakgroepje heb opgezet en vorige week vrijdag mijn eerste baksel heb gemaakt met een deelnemer. 

Boeken voor goedkoop kopen bij de kringloop. 

Gezellig avondje bijkletsen met goede vrienden in Leiden. 

Leuke tentjes ontdekken. 

Denken aan mijn lieve vriend. 

Walibi fright nights met zoveel gezellige en leuke mensen!

Knuffelen met mijn nichtjes die mij hadden gemist, scheetjes. 

Op kitten bezoek en zoveel lieve katten knuffels. 

Er voor een vriendin kunnen zijn. 

Studiekeuze weten gemaakt te hebben: SPH studeren aan de hogeschool van Amsterdam, heerlijk!

Avondje koken: pasta, gerookte kip, pesto, pijnboompitten, rucola en zongedroogde tomaatjes, zó lekker. 

Knuffelen met mama. 
Waar werden jullie blij van de laatste tijd? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een fijne geluksmomentjes =)
  Erg leuk artikel!
  Liefs Jorinda

 2. Altijd fijn om zulke lijstjes te lezen:) En wat goed dat je een studiekeuze hebt gemaakt! Geeft vast veel rust. Volgens mij is SPH heel leuk, hoor er altijd positieve verhalen over.

 3. Oh SPH, wat leuk! Amsterdam ook nog eens, wat een mooie keuze 🙂

 4. Wat een fijn lijstje, ik word er ook vrolijk van. Wat tof dat je nu een studiekeuze hebt gemaakt 🙂 Ik wens je alvast heel veel succes daarmee!

 5. Wat een fijne geluksmomentjes! Wat goed ook dat je een 8 hebt voor je werkstuk! Je hebt heel wat afgeknuffeld ook als ik je lijstje zo bekijk!

 6. Fijne herkenbare momentjes! Heerlijk he, kattenknuffels 😀 Toffe studiekeuze heb je gemaakt, ben benieuwd hoe je het gaat vinden!

 7. Wat een fijne lijst is dit weer om te lezen. Fijn dat je je studiekeuze hebt gemaakt! Ik hoop dat hij je bevalt! 🙂

 8. Woeeee een 8, goed bezig! Gefeli (: Wat lief dat je even je beste vriendinnetje 'aanhaalt'. Fijn is dat he? Plannetjes samen maken en leuke dingen doen? Ik smolt echt even weg bij 'denken aan mijn lieve vriend'. Ahhhh. Echt leuk om dit zo ook eens van een ander te lezen; ik word hier ook altijd blij van!

  1. ja goed hé! Ik was helemaal trots, ja soms is dat zo fijn om eventjes een vriendinnetje te steunen en gewoon een goede knuffel te geven. Jaaaa ik kan daar zo blij van worden om aan mijn leuke en lieve loooooover dan word ik helemaal blij. <3 Lief dat je zegt dat je hier van dit artikel weer blij word!

   Liefs! Evelien

 9. Ik vind het lezen van dit soort lijstjes altijd zo leuk! Ik krijg er altijd zo'n blij gevoel van 🙂 Van de kattenknuffels maak ik even konijnenknuffels, hihi! Fijn dat je een studiekeuze hebt gemaakt, dat geeft altijd een goed gevoel als je de knoop hebt doorgehakt 🙂

 10. Wat een leuke rubriek! Goed dat je zoveel dingen kunt opnoemen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu