Persoonlijke update | géén stress, helemaal niet!

Persoonlijke update | géén stress, helemaal niet!

De trouwe volgers die mijn blog bezoeken zullen vast wel hebben gelezen dat ik hier heb geschreven over dat ik het erg druk had, ik het lastig vond om met alle drukheid om te gaan & ik het lastig vond om een moment voor mezelf te nemen en echt eventjes bij te laden. Volgens mij heb ik hét ontdekt! 🙂

Ik merk aan mezelf de laatste tijd dat ik zo ontspannen ben, ik overzie school, de drukte er omheen, stage en vrienden. Heel erg fijn, ik weet dat ik de week gewoon niet al te vol moet plannen, wat ik soms stiekem nog wel eens doe. Ik merk als ik dat doe & het weekend ook nog eens propvol zit gewoon niet trek. Daardoor heb ik de laatste twee weken wat vaker rust genomen voor mijzelf door bijvoorbeeld een filmpje te kijken in mijn bedje, zeker heerlijk nu het zo koud is met een kleedje. En drie hoeraatjes voor popcorn time want die doet het weer op mijn computer! Wat ik de laatste tijd dus ook fijn vind is vlogs kijken van beautygloss, boek lezen, kletsen met mijn ouders, of misschien een serie te volgen
Ik probeer nu 2 á 3 chill avondjes te houden in de week! En dat werkt zo ontzettend fijn. Dan heb ik wel meestal mijn weekend vol met vriendinnen, vrienden en natuurlijk lief. Maar het werkt echt super! Het zal niet elke week zo lukken maar ik ga het proberen te compenseren. Ik merkte gewoon dat het de laatste tijd te vol was en ik er gewoon een oplossing voor moest vinden. 
Ik ga dan ook meestal rond half 10 of kwart voor 10 slapen en ik merk gewoon dat ik uitgerust wakker wordt. Als ik ergens van kan genieten is dat het wel. Ik merk het ook aan mijzelf, ben vrolijker, meer uitgerust zoals ik net al zei en veel meer ontspannen. Ik ben hier heel erg blij om en ik dacht ik schrijf hier eventjes een persoonlijke update over. 🙂
Hebben jullie soms ook last van stress, hoe worden jullie weer ontspannen? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat goed!! Het klinkt echt heer-lijk om 2 a 3 chill avondjes in te plannen en in het weekend leuke dingen te doen. Wat fijn dat je uitgerust wakker wordt, je school overziet en gewoon je dingen kunt doen zonder (enige) stress.

 2. Ohh wat goed dat je lekker uitgerust wakker kan worden en dat je meer ontspannen bent! Ik moet eigenlijk ook wat meer van zulk avondjes houden voor mezelf. Ben ook continu in de weer omdat ik altijd het uiterste wil halen uit mijn dag. Maar boektober helpt mij wel om te ontspannen 🙂 x

 3. Wat fijn dat je zo ontspannen bent! En chill avonden zijn erg belangrijk om tot rust te komen! Dat doe ik zelf ook, en dat zorgt ook dat ik ontspannender ben!

 4. veel water drinken geeft je ook echt veel meer energie, misschien is dat ook nog een tip. Zelf vind ik het ook fijn om yoga te doen als ik heel gerstrest ben. Het helpt heel goed met het slapen gaan en relaxter voelen.

 5. Fijn dit soort momentjes! Bij mij werkt dat ook heel goed. Ik slik zelf ook magnesium tabletten voordat ik ga slapen. Daardoor word ik uitgeruste wakker.

 6. Wat fijn! Half 10 haal ik niet, ik vind 11 uur al vroeg haha. Misschien toch wat eerder gaan slapen 🙂

 7. Wat fijn dat je nu wat meer ontspannen bent, ik probeer s'avonds ook niet veel in te plannen zodat ik tot rust kan komen.

 8. Jeej! Wat fijn om te lezen dat je nu weer wat meer rust hebt gevonden! Dit kan zoveel met je doen! Op alle vlakken werkt het positief! Ik kan er nog een voorbeeld aan nemen..

 9. Yay! Fijn om te lezen dat het je is gelukt! Ik ga het deze week ook zeker toepassen, want ik kan wel wat energie en rust gebruiken 🙂

 10. Wat ontzettend fijn dat je wat meer ontspannen bent, nu zeker proberen vol te houden! Als ik veel stress heb, pak ik meestal de Rituals app erbij die de optie biedt om te mediteren, werkt echt kalmerend!

 11. Ik ben echt een stresskip en vaak ga ik op die momenten wandelen of mijn huis extra poetsen. Ik merk dat ik van beiden altijd erg rustig word

Geef een antwoord

Sluit Menu