Outfit inspiratie | herfst!

Outfit inspiratie | herfst!

Er is volop herfst, en daar ben ik zo blij om!  Ik ben zo’n herfst mens, ik hou echt van de sfeer en ook vooral van de mode! Ik hou echt van de heerlijke dikken vesten en warme jassen. Gecombineerd met stoere boots en een leuke sjaal. I love it. Ik weet ook dat veel mensen de herfst niet leuk vinden maar probeer er de voordelen van te zien! <3 Je kan weer leuke warme outfits aan, en natuurlijk niet te vergeten laagjes. Geweldig. Oh en nog een reden waarom de herfst leuk is: je mag je herfstgarderobe verwennen met natuurlijk veel nieuwe kleding! 🙂

Welke outfit vinden jullie het leukst? Mijn favoriet is de eerste! <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Leuke outfits! Ik vind nummer één, drie en vier erg mooi (:

  2. Oh wat een leuke items! Ik zou nog echt een mooie dikke trui, van goed kwaliteit 🙂 Must voor de winter!

  3. Hele leuke outfits! Het liefst race ik nu naar stad om weer wat kleding te gaan inslaan. Ach, zaterdag gelukkig naar Amsterdam 🙂 x

  4. Mooie collage, vooral die derde vind ik heel leuk. De herfst heeft zowel een paar nadelen als voordelen. 🙂

  5. Ik vind eigenlijk alle outfits heel erg leuk! 😀 Weet je toevallig waar de schoenen op bij de 3e en 5e outfit vandaan komen? 🙂

  6. Oh wat een leuke outfits! Ik vind de derde echt geweldig 🙂

  7. Wat een leuke outfits heb je samengesteld! Ik vind de eerste en de derde het leukste 🙂 Zo'n leren rokje is gaaf! Vind dat alleen lastig combineren.

Geef een antwoord

Sluit Menu