Hotspot: Juffrouw saartje | In gouda. #2

Hotspot: Juffrouw saartje | In gouda. #2

Hotspot nummer 2 staat alweer online. Ik heb deze week zoveel leuke hotspots ontdekt, en mijn favoriete winkeltjes foto’s van gemaakt. Dus jullie kunnen er zeker een aantal verwachten de komende weken. Vandaag laat ik jullie dit leuke winkeltje: genaamd juffrouw saartje zien. Dit winkeltje zit gevestigd in het centrum van Gouda, hier kan je heel goed cadeautjes kopen en leuke interieur spullen.


Als je hier binnen komt is het een al al schattigheid, plantjes, ruitjes, bloemetjes, stipjes en leuke hebbedingetjes. Dit winkeltje zit gevestigd op de wilhelmina straat 37 in Gouda. Ik was dinsdag geweest samen met mijn opa en oma en het is daar altijd zo gezellig, gelijk met de verkoper gekletst. Vroeger was dit altijd echt mijn favoriete winkeltje en kwam ik er gerust elke week haha! Kijken jullie mee naar de foto’s?

Ik weet niet hoe het heet maat kijk dat leuke lampje met hoera het is vandaag erop, zo schattig!

Ik vind de etalages hier ook altijd heel erg schattig en vrolijk. Ik heb natuurlijk ook wat leuks geshopt namelijk twee kaartjes, ik zag in mijn zus haar huisje ook deze kaartjes en ik vond ze zo leuk om in mijn kamer op te hangen dat ik er twee meeneem. Ik vind dit soort tekstjes altijd heel leuk voor in foto lijstjes. Deze waren 1,50 per stuk!

Kenden jullie juffrouw saartje in Gouda?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Zoveeeel leuks! Ik zou die kattenlamp zo meenemn ^^ En zo'n lichtbak vind ik ook gaaf, wil ik graag als decoratie op m'n kamer zetten 🙂

  2. Ah ik spot al 9234 dingen die ik wil hebben, ik houd van dit soort winkeltjes. Leuke hotspot!

  3. Ziet er leuk en kitscherig uit! En je kaartjes zijn heel leuk! XO

  4. Wat leuk zeg! & Wat heb je een leuke blog, ik ga je volgen! 🙂

  5. Dit zou zo een slechte winkel zijn voor mij, ik hou hier veel te veel van haha

Geef een antwoord

Sluit Menu