Hotspot: Gevonden voorwerpen | In Gouda! #3

Hotspot: Gevonden voorwerpen | In Gouda! #3

Ik heb zoiets leuks te vertellen, ik ben eigenlijk helemaal blij. Ik heb zo’n leuk tentje ontdekt in gouda (mijn woonplaats) en ik wou het eventjes laten zien in de rubriek: hotspots. <3 Bij de korte tiendeweg in Gouda, vlak bij de markt en alle leuke eettentjes zit een vintage winkeltje met allemaal oude interieur spullen, camera’s, lp’s en zoveel leuke cactusjes. Ik was vorige week zaterdag hier langs gegaan, en ik ben helemaal verliefd op dit leuke winkeltje! Kijken jullie mee naar de foto’s?

Kenden jullie dit leuke winkeltje? En wat vinden jullie van Gouda? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Oh ik word nu al gelukkig alleen van het kijken naar je fotos’. Wat een enige winkel zeg

 2. Wat een super leuk winkeltje , die cactussen zijn heel leuk =)
  Liefs Jorinda

 3. Wat een ontzettend leuk winkeltje. Ik ben helemaal verliefd op die cactussen. Dat jij jezelf hebt kunnen inhouden om er geen een te kopen.. haha! x

 4. Ditttt wordt een reisje naar Gouda! Zooo fijn! 🙂

 5. Wat een mooi winkeltje lijkt me dat zeg! Enne, ze hebben nogal veel cactussen 😉

 6. Ahhh wat ziet dat er gezellig uit zeg! Ik snap wel waarom je zo blij hiervan wordt 🙂

 7. Ahh deze winkel is gemaakt voor mij, super leuk! Ben nooit in Gouda maar ga het onthouden wanneer ik er ooit toevallig terecht kom 🙂

 8. Ahh wat een heerlijk winkeltje!! Ik hou echt onwijs van dit soort zaakjes, ik ga hem even ergens noteren. Ik kom dagelijks langs station Gouda, dus dit lijkt het me wel waard om even voor uit te stappen! 😛

  – Saskia

 9. Wat een ontzettend leuk winkeltje lijkt me dit. Je hebt hele leuke gezellige foto's gemaakt die laten zien dat je inderdaad blij wordt van een winkeltje zoals deze. Cactussen to the maxxx zo te zien. Die maken me sowieso blij!

Geef een antwoord

Sluit Menu