Hé een mooi moment! | dankbaar zijn voor kleine dingen.

Hé een mooi moment! | dankbaar zijn voor kleine dingen.

Genieten van de kleine dingen vind ik zo belangrijk, dat lukt je niet zomaar in een keer maar je kan er wel vaker bij stil staan. Het is niet zomaar allemaal vanzelf sprekend wat wij allemaal doen, hebben en mogen! Ik ben heel erg dankbaar voor een aantal dingen <3 Lezen jullie mee?

Er zijn zoveel mooie momenten in je leven, soms vergeet je dat het best wel bijzonder is terwijl het de normaalste zaak is. Toch vind ik het belangrijk om bij een aantal momenten stil te staan. Het wordt allemaal zo gewoontjes terwijl het eigenlijk helemaal niet zo is!

.. Het hebben van een gezin, ik heb mijn twee ouders, een zus en zelfs een schoonbroer. Het is altijd erg gezellig en daar ben ik erg dankbaar om. <3
.. Mijn lieve vriend die mij begrijpt, steunt, accepteert, lief vindt.
.. Geweldige vriendinnen die altijd voor mij klaar staan, die ik des noods nog in de nacht kan bellen. Als je dit leest meiden, jullie zijn geweldig. <3
.. Spontane appjes van een goede vriend die ik een tijd niet had gesproken om te vragen hoe het ging op mijn werk.
.. Een dak boven mijn hoofd hebben, mijn eigen plekje oftewel mijn kamertje.
.. Muziek kunnen luisteren in de trein, op mijn kamer of tijdens het uitgaan. Wat als er geen muziek bestond?
.. Knuffelen met mijn lieve hond.
.. Mijn lieve twee opa’s en oma’s.
.. Nieuwe kansen op mijn nieuwe stage.
.. Eten dat al klaar staat als ik thuis kom.

Zijn er bij jullie ook soms dingen wat ‘vanzelfsprekend’ is, maar waar je toch heel erg van geniet en dankbaar voor bent? Laat het mij weten in een reactie. 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een onwijs vrolijk lijstje! Wordt er zelf ook spontaan vrolijk van. Wat betreft muziek luisteren, ben ik het al helemaal met je eens. Zodra ik de mogelijkheid heb om mijn oortjes in te doen, dan doe ik dat, haha! x

  2. Wat mooi dat je je beseft dat de dingen die zo vanzelfsprekend lijken toch heel speciaal en pijn zijn! Ik Let hier zelf ook vaak op, en ik moet zeggen dat mijn positiviteit hier enorm door stijgt!

  3. Wat een fijn lijstje, knuffelen met mijn hond is ook écht mijn favoriet haha.

  4. Wat een geweldig lijstje zeg! Mooi om te lezen! De intro vind ik erg sterk! En wat is het fijn om een vriend te hebben die je zo begrijpt en lief hebt! Life is good! <3

  5. Je hebt groot gelijk! we beseffen het vaak niet hoe goed we het wel hebben! Het zijn de kleine dingetjes he! (:

  6. Wat een mooie lijst! Ik probeer zelf de laatste tijd ook veel op de kleine dingen te letten en ze nog meer te gaan waarderen, want zo vanzelfsprekend zijn ze eigenlijk niet in deze wereld. Heel leuk om te lezen welke kleine dingen voor jou het belangrijkst zijn!

  7. Mooi lijstje! Ik dacht er net nog aan: Morgen ga ik naar het apenheul met mijn vriend maar hij geeft heel de dag regen aan.. maar we gaan toch, we moeten het er ondanks het weer het beste van maken! meestal heb ik niet echt een fijn humeur met zo'n weer, maar dat moet morgen maar anders zijn 🙂

  8. Wat mooi en fijn om te lezen. Soms ben ik heel blij met gewoon een simpele wandeling door de stad waar ik woon, gewoon wat naar mensen kijken en genieten van al het moois ^^

  9. Fijn artikel ♥ Dit zijn inderdaad dingen waar niet iedereen bij stilstaat, terwijl dat zo goed is om te doen af en toe!

Geef een antwoord

Sluit Menu