Waarom een goede & leuke BH belangrijk is + mijn favoriete items van hunkemoller.

Waarom een goede & leuke BH belangrijk is + mijn favoriete items van hunkemoller.

Ik hou van lingerie, ik ben er echt gek op. Vaak stap ik de hunkemoller in en loop ik de winkel uit met een paar tasjes in mijn hand met leuke bh’s of setjes erin. Ik vind het belangrijk om een goede basis te hebben onder je outfit, zodat het natuurlijk goed zit, mooi, en sexy voelt. Ik merk dat vrouwen soms een bh te lang dragen, elke dag dezelfde, of natuurlijk eentje dragen die niet mooi aansluit bij de vorm van jouw borsten. Daarom schrijf ik hier een keer een artikel over! 🙂

Als je in de winkel van de hunkemoller of een kijkje neemt op de site zie je dat er veel verschillende bh’s voor elke gelegenheid is. De maten gaan van maar A tot maat H, pushups, maximizers, sport, t-shirt, voorgevormd, niet voorgevormd, strapless,  met beugel en zonder beugel. Dus eigenlijk voor ieder wat wils. Als je het moeilijk vind om de perfecte maat van je bh te vinden adviseer ik je je maat op te laten meten bij de hunkemoller of een andere lingerie zaak. Die weten waar ze het over hebben en kunnen met jou kijken naar de perfecte bh!

Het is natuurlijk ook heel erg belangrijk dat je een goede basis aan hebt voor je borsten zelf, en je voelt je gewoon op je gemak omdat dit goed zit. Dat is zeker het belangrijkste, maar wat ik ook heel erg leuk vind als je een mooi setje aan hebt, je voelt je zelfverzekerd, of je nou een vriend hebt die het gaat ziet of alleen jij! Jij weet wat voor moois jij aan hebt en daar voel jij je sexy en zelfverzekerd door, door een goede bh komen jou borsten mooi uit in dat ene leuke jurkje of t-shirtje. Ik vind dus dat je als vrouw zijnde je best jezelf wel eens mag verwennen met een mooi setje. 🙂

Hierbij mijn favoriete items:

Wat vinden jullie van lingerie winkelen?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Lingerie kopen is lastig. Hoe een bh echt zit merk je pas na een tijdje dragen vind ik. Als ik er een pas kan deze heel fijn zitten. Maar de volgende kan ie alweer vervelend gaan zitten hihi.

    1. Ja dat is heel vervelend, daar heb ik gelukkig nooit last van! X

  2. Echt prachtig! Ik ben dol op lingerie. Vaak denken mensen dat ik lingerie draag voor mijn vriend, terwijl ik het 9 van de 10 keer voor mezelf draag. Dan voel ik mij altijd toch een beetje meer zelfverzekerd en sexy!

    1. Ik ben ook zo dol op lingerie! Inderdaad ben het daar helemaal mee eens, je doet het ook gewoon voor jezelf omdat je je dan zo goed voelt en sexy. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu