Verlanglijstje voor mijn 19e verjaardag!

Verlanglijstje voor mijn 19e verjaardag!

Ik ben over een klein maandje alweer jarig! Dan word ik 19 jaar en ga ik op de dag zelf gezellig mijn verjaardag met familie en vrienden vieren. Een aantal mensen vroegen al wat mijn wensen waren voor mijn verjaardag ( blijf dat altijd zo luxé vinden dat je cadeautjes krijgt met je verjaardag! ). Ik heb een wensenlijstje gemaakt. Het leukste vind ik altijd aan jarig zijn de taart uitkiezen of zelf maken, cadeautjes uitpakken, de gezelligheid en de kaartjes die je hopelijk krijgt! 🙂 Kijken jullie mee naar mijn verjaardagslijstje?

Real techniques kwasten set
Dit staat echt al een hele tijd op mijn wensenlijstje en leek mij heel erg leuk om voor mijn verjaardag te vragen, mijn kwasten beginnen een beetje op te raken en zijn flink aan toe voor vernieuwing. Ik heb een kwast van real techniques en die vind ik zo fijn! Dus die collectie wil ik graag uitbereiden. 
Abonnement op Cosmopolitan
 Ik wil heel graag een abonnement op het tijdschrift: Cosmopolitan. Is echt mijn favoriete tijdschrift en koop hem elke maand met plezier. Gaan ook echt over zulke leuke onderwerpen:  werk, lifestyle, ontspannen, liefde, mannen, mode en natuurlijk make-up. Love it!
Luchtje la vie est belle van Lancome
Hier hoef ik denk niet meer over te vertellen maar dit luchtje ruikt echt geweldig, heerlijk fris en vrouwelijk. En ik ben gewoon gek op luchtjes, dat is een feit. 
Mac lipstick
Een maclipstick! <3 Ik heb in Augustus een prachtige rode gekocht en die bevalt mij heel goed. Op mijn wishlist staat dus zeker een licht rozige natuurlijke kleur. 
Cadeaubon Hunkemoller
Cadeaubon hunkemoller is altijd leuk! Altijd leuk als je jezelf een keertje wilt verwennen met een nieuwe pyjama of een mooi setje. Ik ben daar gek op. <3
Naked 3 pallet 
Ik was vorige maand in Amsterdam en zag dit geweldige pallet liggen bij de ici paris, ik stond zo erg te twijfelen en heb hem toen niet gekocht. Maar hij is zo mooi! <3 
Wat staat er altijd op jullie verjaardagslijstje? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. La vie est belle is echt heerlijk, ik heb hem zelfs een keer opnieuw gekocht. Zeker een aanrader! Naked 3 staat ook op mijn lijstje, echt prachtige nude kleuren zitten daarin. Op mijn verlanglijstje staan grotendeels boeken haha! Ik ben benieuwd naar wat je allemaal zal krijgen 🙂 x

  2. Oh, je hebt echt hele fijne dingen op je lijstje staan! Ik heb veel goede dingen over het Naked 3 pallet gehoord, dus dat moet goed zitten. Maar zelf ken ik niet echt veel van make-up haha. Xx

  3. Ik hoor altijd veel goeds over de Real Techniques kwasten. Hopelijk kijken je gasten mee, zodat ze inspiratie op kunnen doen 😉

  4. Wat een leuke wishlist! Op mijn verjaardagslijstje, ook al ben ik nog lang niet jarig, staat toevallig ook de real techniques kwasten set! Verder vraag ik meestal boeken, kleding of dingen voor mijn kamer.

  5. Leuke dingen heb je uitgezocht, van elke prijs wat en allemaal lang te gebruiken. Ik weet ook altijd genoeg om te vragen voor mijn verjaardag, sommige dingen zijn gewoon zoveel leuker om te krijgen!

  6. Jaaa ik wil ook een kwastenset van Real Techniques! Can't wait tot ik die eindelijk heb. En in plaats van Lancome, staat er nog een geurtje van Miss Dior op mijn wishlist 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu