Review: hema moisturising, rode lipstick nummer 18. ✿

Review: hema moisturising, rode lipstick nummer 18. ✿

Ik hou van rode lipsticks en dit kan ik maar niet vaak genoeg vertellen aan jullie, eigenlijk ben ik er gewoon zelfs een beetje verslaafd aan! Ik heb ook daarom een heleboel mooie rode lipsticks in mijn collectie. Ik liep tegen dit pareltje aan en vond de swatches zo prachtig dat ik hem mee nam. Kijken jullie mee naar de budget topper? 🙂

Oh hier word ik al heel erg enthousiast van! <3 

De verpakking
De HEMA moisturising lipsticks komen in simpele, langwerpige, zwarte hulzen. Ik houd zeker van strakke klassieke hulzen. Vind het altijd wel chique staan! Mooi! Het merk en de collectie  naam staat met subtiele letters op de dop zelf. 
De werking

Ik vind de kleur echt geweldig! Goed gepigmenteerd en knalt heerlijk van je lippen af waar ik echt van hou. Na 4 uurtjes moet je hem zeker weer bijstiften of na een maaltijd. Ik vind dat die vloeiend smeert en is niet moeilijk aan te brengen, heel fijn! Heel groot voordeel. Deze lipstick geeft wel af maar niet zo erg dat er ook allemaal vlekken rondom je gezicht zitten, ook een pluspunt!
Deze budget lipstick kan je kopen bij de hema voor 3 euro. Je hebt ook nog veel meer kleuren en lipsticks van de HEMA. Ik ga daar toch eventjes wat vaker kijken want ik ben wel heel erg blij met deze budgettopper, en dat voor maar 3 euro!
Wat vinden jullie van deze lipstick? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een prachtige lipstick! 😀 In de herfst neig ik steeds meer naar rode en donkere lipsticks. Heeft de herfst toch nog voordelen 😉

  2. Aah wat een leuke tip en aanrader! Vroeger zou ik eerder het schap van de hema voorbij lopen. Nu word ik steeds nieuwsgieriger naar alle producten. Ook de soft Matt lipbalms vind ik echt prachtig!

  3. Ik vind de kleur echt heel erg mooi! Lijkt me een fijn product 🙂

  4. Mooie kleur en hij staat je ook goed! de Moisturising lipsticks van de Hema vind ik ook zo fijn. Als je dol bent op rode kleurtjes, kan ik je zeker nummer 15 aanraden uit de Moisturising lijn. Het is een hele mooie bordeaux rode kleur, perfect voor in de herfst! x

  5. Ik vind het een hele mooie kleur, hij staat je prachtig! Ik ben 'bang' voor make-up, ik durf het niet goed te dragen omdat ik nooit weet of het me staat of niet.. (Het ging via mijn mobiel niet helemaal goed, dus dan nog maar een keer!)

Geef een antwoord

Sluit Menu