Plog: Dagje Appelpop!

Plog: Dagje Appelpop!

Jee! Mijn tweede plog op mijn blog. Ik schreef eerder hier een plog over een dagje dat ik met vriendinnen naar Amsterdam ging. Maar vandaag staat mijn plog online van vorige week Zaterdag dat ik een dagje met vrienden en vriendinnen naar Appelpop in Tiel ging! Het was een geslaagde dag en hebben veel artiesten gezien zoals: racoon, kensington, kenny B, en douwe bob. En nog een aantal die ik niet kende maar ik wel heel erg leuk vond! 🙂

Wij kwamen binnen en gingen gelijk drinken halen, ik zag als je boven de 18 jaar was een bandje kon halen en niet elke keer je ID pas hoefde laten zien. Heel chill! Ik haalde dus zo’n bandje. Vind dat stiekem ook altijd heel erg leuk. 

Ik haalde gelijk ook muntjes, zodat ik eten en drinken kon halen. Ik haalde gelijk bij het drink tentje een biertje. Heerlijk!

Wij gingen gelijk het festival terrein verkennen, er waren een hele hoop leuke kraampjes met armbanden, shirts, vintage jasjes en echt van alles. Heel erg leuk! Daarna gingen we gezellig met zijn alleen zitten op het veld en kijken naar de muziek.

Samen met mijn lieve vriend! Vind het zo leuk als vriendinnen altijd van die spontane foto’s maken. 🙂 Genieten!
Daarna wat fotootjes met zijn allen, vriendinnen van mij waren mee gegaan en vrienden van Mike. Super gezellig dus! Ook kwam nog een andere vriendin later dus die was ik tegemoet gelopen. 🙂

Daarna was het etenstijd en heb ik een lekker pastaatje gekocht, het was echt heerlijk!

Het ging regenen en wij gingen campen in de grote tent! Wat een gezelligheid.

Wat ook heel leuk was is dat er mensen van buienradar allemaal regen capes uitdeelden omdat het regende, want ik had helemaal geen jasje met capuchon of een paraplu bij me. handig! <3
Mister polska trad op maar daar hadden we niet zoveel mee dus gingen we weer weg. 

Lang leve de regen cape! 😀
Daar zaten we dan met onze regencapes, haha!

Kusje voor poepie. <3

En natuurlijk bij Racoon kijken! Wauw wat een geweldige act. <3

Mike werd eventjes niet zo lekker en gingen we buiten zitten. Het gras was nog vochtig maar bedachten daar weer een oplossing voor! We legden onze regencapes neer en gingen zo daar op zitten, we konden alsnog luisteren naar de muziek. Ik hou zelf ook nog zo heel erg van die drukte, verschrikkelijk! Maar wat hadden we het leuk <3

Natuurlijk nog eventjes een groep selfie met zijn alle! Ik heb een geweldige dag en avond gehad met iedereen en vond het heel erg gezellig. Moeten we vaker doen!

Zijn jullie naar Appelpop geweest? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Aahh wat zijn je foto's leuk! Ziet er heel gezellig uit. Ik was helaas niet bij Appelpop!
    X

  2. balen van de regen maar het ziet er wel heel leuk uit! ik ben nog nooit op Appelpop geweest.

    1. ja dat was inderdaad zeker balen maar dat mocht de pret niet verpesten. 🙂

  3. Leuk om te zien! Ik woon 100 meter van Appelpop dus als vanzelfspreken ga ik ieder jaar. Het is voor ons een beetje een uit de hand gelopen buurtfeestje omdat het al zo lang bestaat, ieder jaar weer ontzettend leuk in ieder geval:D

Geef een antwoord

Sluit Menu