Photodiary 22 – 50 kilometer steppen, lunchen, vip vt wonen beurs, en breda!

Photodiary 22 – 50 kilometer steppen, lunchen, vip vt wonen beurs, en breda!

Wat ging deze week echt serieus zo snel voorbij! Nu ik dit schrijf kom ik net op school, ga ik zo eventjes opnieuw mijn make-up doen want ik ga vanavond een avondje eten bij Charlotte en holland next top model kijken. Ik heb een drukke week achter de boeg en heb veel dingen gedaan! Ik ben wezen lunchen, heb nieuws gekregen dat ik als vip naar de VT wonen beurs mag, heb 50 kilometer gestept en ben een dagje wezen kijken in Breda. <3

Make-up of today, ik vind de heart blush zo fijn! <3

Dagje school overleefd!

Ik kreeg dit leuke armbandje binnen via de post als bedankje dat ik schrijf voor maymusthaves.nl 🙂 Heel lief! Ik ben gek op flamingo’s. <3

Mijn zus die heeft twee kaartjes gewonnen voor de vt wonen beurs, wij mogen daar heen gaan als VIP! Zo gaaf, vrijdag avond is het en ik zal er zeker foto’s maken en een plog online zetten.

Mijn favoriete maskertje op dit moment! Binnenkort online 🙂

Ik bof zo met jou! <3

Dagje stage lopen tot 5!

Artikeltjes vooruit schrijven en vooruitwerken voor mijn blog, zo fijn!

Ik gaf een tip op mijn blog over dat het zaterdag national glamour day is! Je krijgt met vertoning van dit tijdschrift 20% korting in vele winkels. 🙂

Throwback! Naar avondje en nachtje stappen in Utrecht met Charlotte.

Genieten van een heerlijk weekend! <3 

Ik was op Rotterdam centraal en zag dit leuke blousje met vosjes bij de sissy-boy, helaas was die wel 90 euries was ik best wel een beetje veel vond. 

Lekker lunchen met liefje op het dakterras van de la place in Breda, je hebt dan heel mooi uitzicht en wij zaten lekker in het zonnetje. Heerlijk genieten!

Ik ben verliefd op deze lipstick! Ook hier staat een artikel over online. <3

Middagje gezellig de stad in! Ik vind de terrasjes bij Breda zo leuk 🙂

Mike en ik en andere collega’s van TB hebben ruim 50 kilometer gestept in de omgeving van Brabant, ik was na deze dag zo kapot en heb echt zulke spierpijn haha! Was wel echt de moeite waard en was heel erg gezellig. 

De maandag is weer voorbij gevlogen!
Hoe was jullie week? 🙂 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wauw! Wat weer een prachtige foto's! En 50 kilometer steppen! Jeetje wat een prestatie! Dat doe ik je niet na! 🙂

    1. ja goed he! Had het ook niet verwacht dat het ging lukken haha! 😀

  2. Wat een hoop vrolijkheid, dat zie ik eigenlijk altijd als ik jouw foto's bekijk 🙂 Leuk! Dat 'vossen-bloesje' is zo cute. Maar inderdaad, wel aan de dure kant. 50 km steppen, woei. 50 km fietsen zou ik al veel vinden haha.

    1. ah wat lief! Dat is een groot compliment, dankjewel! <3 Ja leuk blousje he! Vind hem echt heel tof.

Geef een antwoord

Sluit Menu