Photodiary 18 – Een heel gezellig feestje, felle lipstick, avondje relaxen, en Amsterdam.

Photodiary 18 – Een heel gezellig feestje, felle lipstick, avondje relaxen, en Amsterdam.

Wat een fijne week heb ik weer achter de rug! Ik had vorige week Maandag en Dinsdag mijn eerste twee schooldagen oftewel introductie dagen. Ik zit nu in mijn derde jaar en dat betekent mijn eindjaar! Nog eventjes een jaartje strijden en dan heb ik eindelijk mijn diplomaatje in mijn handen en kan ik doorstuderen. Kan niet wachten. Deze week had ik een héél gezellig feestje, droeg ik vaak felle lipstick, lastte ik ook voor mijzelf een chill avondje in en ben ik met school naar Amsterdam geweest. Kijken jullie mee naar deze fijne maar drukke week?

Genieten als het zonnetje in mijn kamer schijnt, oh en van de week waren er alweer 500 artikels online op by-Evelien! <3 

Dinsdag een dagje met school naar Amsterdam.

Dit is zo ontzettend lekker, ik ben een klein weekje alleen thuis dus mama heb dit voor mij ingeslagen, lief!

Lush wat ben je toch fijn! <3

Kusjes en knuffels van mij en lieve nootje. Is noah wel eens eerder voor bij gekomen op mijn blog? 🙂 Naja als het niet zo is, mensen dit is mijn hondje noah!

Ik ben verliefd op FUN van Lush, het ruikt zo lekker en is echt een feestje om te gebruiken, ook blijft de geur zo lang zitten op je huid. Een review staat online <3

Mijn nieuwe vest en blousje van de costes, er was ook zulke leuke uitverkoop. Zeker een kijkje waard!

Blij!

Een dagje naar Utrecht met Charlotte, onder andere wat leuks gekocht bij de costes en natuurlijk de hunkemoller. Daarna gezellig met Char zonnebankje gepakt, lekker uitgerust.

Ik heb de kerstlampjes er al bij gehaald haha! Ik probeerde die avond mijn nieuwe maskertje van lush en ging cinderella kijken, een heerlijke romantische komedie.

Zo blij met dit fijne maskertje! Binnenkort hier een review over.

Donderdag avond ging ik de stad in want het was ook nog eens koopavond, ik ben al best wel lang van mijzelf, 1,82 en droeg deze leuke laarsjes. Vind dat je daar gewoon een beetje schijt aan moet hebben toch!?

De outfit die ik droeg naar Amsterdam stond online <3

Happy Friday!

Ik droeg deze mooie rode lipstick van mac, lekker fel. Love it! 

Ik vond het ook best wel een beetje fris vrijdag dus ik droeg mijn nieuwe fluffy vest en shirtje. 

Ik ging vrijdags treinen naar Breda, op naar mijn vriend. Ik neem altijd echt veels te veel mee haha!

 Ik droeg deze kimono, ik ben er zo ontzettend blij mee en is heel leuk voor het festival volgende week!

Zaterdag avond had ik een gezellig feestje van de vrienden van Mike, ik had goudse biertjes en stroopwafels ingepakt en gegeven als kadootje, het was een erg gezellige avond met veel lekkere wijntjes en biertjes! 

Ik wil echt graag dat het koud wordt, geef mij maar herfst en winter, is dat raar? Ik kan mij er zo op verheugen om weer leuke vesten en truien aan te kunnen. <3
Hoe was jullie week? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een lief hondje heb je! Volgens mij had ik hem/haar nog nooit eerder gezien 🙂 En je bed-hoekje ziet er leuk uit, mooi zo met die kussens en die klamboe <3

  2. Wat weer een leuk overzicht! Wat betreft de herfst en de winter! Ik ben het helemaal met je eens. Kom maar op met het wat koudere weer, de vesten, dekentjes, kaarsjes en grote koppen warme thee! Heerlijk! Heel veel succes dit jaar met het afstuderen! You can do it!

  3. Die lush goodies! <3 Ik ben 1.81 en ik heb laatst ook ongeveer zulke laarsjes gekocht. Daar moeten we inderdaad schijt aan hebben af en toe :D.

  4. Felle lipstick kun je echt heel goed hebben. I like! En wat is Noah een schatje, die mag hier vaker voorbij komen. Lush is fijnnnn!

  5. Leuke foto's! Rode lipstick staat je erg goed! En stiekem heb ik trouwens ook alweer zin in de herfst, terwijl ik wel een enorme koukleum ben, maar ik vind het gewoon veel te leuk om binnen de kaarsjes aan te steken en met een warm vest en een kop thee op de bank te hangen haha!

  6. Wat een mooie lippenstift! En die lampjes, dat zou ook echt iets voor mij zijn om nu alweer te doen haha. Ik ben meteen aan het denken waar ik mijn lampjes ook alweer gelaten heb :p

  7. Wat een fijne foto's zeg! En de lipstick staat je super mooi! Je kamer vind ik ook super cool!
    Lekker knus! Liefs Iep

Geef een antwoord

Sluit Menu