Mijn favoriete parfum op dit moment! ✿

Mijn favoriete parfum op dit moment! ✿

Altijd als ik de ochtend begin doe ik eerst rustig mijn outfit uitzoeken, make-up doen, en mijn haar stijlen. Altijd na afloop doe ik een van mijn favoriete parfums op. Ik vind parfum ook altijd heel erg fijn om in mijn tas te hebben zitten dus ik heb ook een mini. Ik draag bijvoorbeeld lady million heel erg graag voor luxere gelegenheden omdat ik deze van mijn lieve vriend heb gehad, en christina aquilera graag naar school of werk. Ik heb ook nog andere favoriete parfums maar die staan nog op mijn oneindige wensenlijstje… <3 Kijken  jullie mee naar mijn favoriete parfums?

Paco Rabanne – Lady Million.
 Zara –  Woman Cherry.
Christina Aquilera – By Night.
Christina Aquilera – Secret potion. 
One Direction – Our Moment. 

Ik ga vandaag weer een dagje werken op mijn stage en heb leuke activiteiten op de planning staan. We gaan ontbijten met de ontbijt groep en ik ga in de tuin werken. Fijne Donderdag iedereen & don’t forget het is bijna weekend! <3

Wat is jullie favoriete parfum  ? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ah ik ben nu wel heel benieuwd hoe ze ruiken 🙂 mijn favoriete parfums zijn J'adore Dior en Scarlett van Cacharel.
    Succes op stage! Ik ga ook weer flink aan de studie vandaag, haha.

  2. Wat een heerlijke geuren heb je in je collectie! <3 Lady Million heb ik ook en het is bij mij ook echt een van mijn favorieten! Prachtige foto's heb je ook gemaakt, love it!

  3. Die van One Direction heb ik ook! De mijne is al een tijdje helemaal op. Ik heb ook een heel tijdje la vie est belle van Lâncome gebruikt, die is zooo lekker. Maar die is helaas ook op en nogal erg duur. Op dit moment gebruik ik een bodysplash van Victorie Secret, moet eigenlijk weer voor een nieuw luchtje kijken! x

  4. Lady Million is ook één van mijn favoriete parfums. Ik ben momenteel helemaal dol op Black Opium van YSL. liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu