uitverkoop….  betekent jasjes kopen!

uitverkoop…. betekent jasjes kopen!

Ik ben echt een jasjes fanaat, ik heb pas geleden mijn kledingkast helemaal opgeruimd en een hoop weggegooid. Het was allemaal niet meer mijn stijl, droeg het nooit meer of het was gewoon oud aan het worden. Ik heb mijn kledingkast dus een goede beurt gegeven en ook alles goed gesorteerd, bloesjes bij bloesjes, jurkjes bij jurkjes, en jasjes bij jasjes. Ik ben echt gek op leren jasjes alleen heb ik er maar eentje, en toevallig loop ik net bij the sting tegen een leuke aan in de uitverkoop! 🙂

Ik heb dit jasje gescoord bij the sting in Gouda, daar hadden ze meer gekleurde leren jasjes en ook colbertjes en zelfs herfst jasjes in verschillende maten. Ook hebben ze misschien wel deze uitverkoop bij andere filialen! Ik heb dit jasje gekregen van mijn lieve vriend!
Dit jasje koste eerst 39,95 en nu 14,95. <3

liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Een lieve vriend heb je! Ik ben erg benieuwd hoe dit jasje jou staat. Zelf ben ik ook helemaal gek op jasjes..Je kunt er niet genoeg van hebben!

  2. Wat een ontzettend leuk jasje zeg! Ook een onwijs mooie kleur <3

  3. Wauw, wat een mooi jasje. Vooral de kleur vind ik heel pretty! En wat een fijne prijs ook, love it!

  4. Ahah, ik koop ook altijd jasjes in de uitverkoop. Ik moet er alleen wel snel bij zijn omdat ze vaak mijn maat niet meer hebben

  5. Ahah, ik koop ook altijd jasjes in de uitverkoop. Ik moet er alleen wel snel bij zijn omdat ze vaak mijn maat niet meer hebben

Geef een antwoord

Sluit Menu