Review: W7 in the buff, natural nudes – eye color palette.

Review: W7 in the buff, natural nudes – eye color palette.

Vandaag schrijf ik voor jullie een artikel over het W7 in the buff pallet. Het is een namaak van het naked 2 pallet. Terwijl dat een dure variant is, en deze onwijs budget! Dit pallet koste 6,95 en heeft gelijkbare zelfde kleuren. Ik hou van bruintinten. 

De verpakking vind ik persoonlijk niet heel erg mooi, ik hou ervan als een pallet doorzichtig is en dat je kan zien welke kleuren erin zitten. Dit oogschaduw pallet is verpakt in een soort van blik. Het is niet helemaal mijn stijl. Wat ik wel mooi vind is dat die langwerpig is en de oogschaduw in dunne lange strookjes naast elkaar liggen. Met een fijn kwastje erbij! Aan de ene kant heb je een sponsaplicator en aan de andere kant een kwastje met haartjes. 
Je kan dit pallet bij verschillende webshops kopen, daar komen dan wel verzendkosten bij. 
W7 in the buff, natural nudes – eye color palette, 6,95. 

En dan is het nu tijd voor de swatches! Ik vind helaas de 2de kleur erg tegenvallen. Voorderest vind ik de pigmentatie erg mooi en heb ik er een hele leuke look mee kunnen maken.

Hier kan je de ooglook zien van de look die ik heb gemaakt met dit pallet!

Wat vinden jullie van dit pallet? En hebben jullie hem ook in je stash? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Mooi zeg! Ik wil al langer iets van W7 proberen, misschien deze wel 🙂 Mooie look ook!

    1. ja dit is echt zeker een aanrader, zo'n fijn pallet en je kan er hele mooie looks mee maken! <3

  2. Ahh, ik heb het palette ook en gebruik hem veels te weinig terwijl ie wel heel erg mooi is! Leuke review en je look is mooi geworden!
    liefs

  3. Ik heb dit palette ook, samen met nog een variant. Ik ben de naam even kwijt maar het is de donkerbruine verpakking! Beide palettes gebruik ik graag! 🙂 x

Geef een antwoord

Sluit Menu