Review: blushing hearts – candy queen of hearts. ♡

Review: blushing hearts – candy queen of hearts. ♡

Een blush in een hartvormige verpakking? Dat is precies iets voor mij. Ik hou van mooie producten in een leuke of schattige verpakkingen. Toen ik dit product zag kon ik hem natuurlijk ook niet laten liggen. Ik vind het echt net een cadeautje en is het een feestje om het uit te pakken en het product te gebruiken. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product, lezen jullie mee wat ik er van vind?

Deze mooie hartvormige baked blush is geïnspireerd op de too faced sweethearts perfect flus blush. Ik vind het heel erg leuk dat er nu ook budget versies zijn en die ook nog eens zo mooi zijn!
Dit wordt over het product gezegt: 
‘Wij zijn verliefd op de Hearts Blushers van Makeup Revolution! Deze baked blusher bevat drie verschillende tinten en laat je blozen! En hoe leuk is de verpakking in de vorm van een hartje van deze blush? Wij kunnen ze in elk geval niet weerstaan..’ 
Zoals ik al zei vind ik de verpakking echt onwijs cute. Het is net een cadeautje, een mooi product en ook nog eens leuk in je stash staan. Ze hebben ook nog andere versies. Dus als ik tevreden over dit product ben ga ik ook zeker de andere versies nog een keer bestellen. 
Makeup Revolution Hearts Blusher – candy queen of hearts, 6,99. 

Ik vind de drie verschillende kleuren echt prachtig, er zit een mooie glans ook in wat mij erg aanspreekt. Het is makkelijk aanbrengbaar en je ziet gelijk resultaat. De candy queen of hearts bevat een fel roze kleur, een koraal kleur en een perzik kleur. Ik vind de koraal kleur persoonlijk het prachtigst. 
Ook blijft het goed lang zitten en verwacht het niet, in de avond haalde ik mijn make-up eraf en zat het er nog goed op, pluspunt! 🙂

De swatches van links naar rechts: 
Roze kleur – Koraal kleur – Perzik kleur. 
En nou laat ik jullie zien hoe de blush op mijn gezicht valt! 

Ik vind het dit zo’n mooie blush! Het is een lichte gloed over je wangen heeft een geeft een gebloost tintje. Ik vind het nooit zo mooi als het te donkere kleur is en je net een ‘clown’ lijkt maar bij deze is dat echt totaal niet. Wat een pracht product. Ik heb geprobeerd te laten zien op de foto’s hoe de blush staat!

Dit product heb ik besteld bij makeupmusthaves.nl voor 6,99.

Wat vinden jullie van dit product? En hebben jullie ook deze blush?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ik vind dit echt een pracht product! Ik heb hem zelf niet, maar ik mocht hem een keer weggeven bij een winactie. Ik was zeker jaloers… haha. Leuke review <3

 2. Ik heb deze en Peachy keen. Helaas viel die bij mij kapot haha (zucht) Het zijn echt mooie blushes.

 3. Wat een mooie blushes, ze zien er ook zo leuk uit!

 4. Aaah ik wil deze nog steeds zo graag hebben! Ik ga ze meteen bestellen; GENOEG! Haha liefs <3

 5. Oehh ja deze blushes zijn zo onwijs mooi! Ik zie ze vaak voorbij komen, maar om de een of andere reden bestel ik ze steeds maar niet. Misschien snel doen als ik weer geld heb? Mooie foto's heb je ook gemaakt. 🙂

  Liefs,
  Didem

  1. Ah heel lief, dankjewel! Ja moet je zeker doen, ze zijn echt prachtig. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu