Photodiary 14 – Vakantie, 300 volgers gehaald, koffie leren drinken & koekiemonster muffin!

Photodiary 14 – Vakantie, 300 volgers gehaald, koffie leren drinken & koekiemonster muffin!

Drie hoeraatjes voor de grootste photodiary ooit op mijn blog! Ik ben natuurlijk twee weekjes weg geweest dus twee weken kwam er geen photodiary. Ik vond het leuk om toch nog alle foto’s te laten zien in de wekelijkse diary, omdat ik op vakantie ben geweest en leuke dingen heb gedaan die tijd. ๐Ÿ™‚ Dus bereid je voor op zoooooveel foto’s! Trouwens vandaag krijg ik twee pakketjes binnen met dingen wat ik heb besteld. ( meer hier over soon! ) Ik kan mij daar altijd helemaal op verheugen als ze dan binnen komen, ben ik de enigste die dat heeft of hebben jullie dat ook? ๐Ÿ™‚

Tijdens een regenachtige dag heb ik een kop koffie erbij genomen, ik begin het te leren drinken. Wel met melk anders vind ik het รฉcht niet lekker haha. Drinken jullie al koffie? 
De uitverkoop is zo geweldig op dit moment, zoveel leuke sale. Vind ik tenminste! Ik ben goed geslaagd bij de Costes, Hunkemoller & de Mango. Trouwens bij de hunkemoller hebben ze nu echt goede aanbiedingen, 2 slips of strings voor 5 euro. En heb voor twee tientjes twee hele leuke setjes geshopt. <3

Het was tijd voor koffer inpakken, ik vind dat altijd zo lastig. Ik neem altijd standaard teveel mee, net zoals deze vakantie. Denk ik goed mijn koffer in te hebben gepakt heb ik alsnog teveel mee haha. ๐Ÿ™‚

11 maandjes samen met liefje, time flies when your having fun. <3

Drie hoeraatjes! Ik heb eindelijk het perfecte rode jurkje gevonden, je kon het zien in deze shoplog ๐Ÿ™‚

Work, dream, blog, shirt aan. Ik ging langs allebei mijn opa’s en oma’s voordat ik op vakantie ging.

Verliefd op mijn nieuwe tas! Ook deze was flink in de sale, ik kocht hem voor 15 euro bij de invito. Koopje toch? ๐Ÿ™‚

Ik ben altijd zo blij als een klein kind al sta ik in de keuken om iets te bakken, deze keer maakte ik zelf koekjes en maakte ik glazuur van poedersuiker met water. Er over heen strooien en eventjes in de koelkast en ik kreeg deze leuke koekjes.

Hoera! Ik heb de 300 volgers gehaald, heel erg bedankt iedereen die mijn blog leest. <3

Ik was hier heel erg blij, make-up dat goed zat, mijn nieuwe blousje aan van de Costes en vriendlief kwam mij ophalen. 

Na uurtje tot anderhalfuurtje rijden waren wij aangekomen in Vrouwenpolder op de camping. ( Zeeland ) We hadden saampjes de tent opgezet alleen werd ik op dat moment opeens niet zo lekker, ik denk dat het kwam door te weinig drinken die dag en alle spanning. Ik ben nog al een zenuwpiet. Daarna zijn we naar het strand gelopen, maar 10 minuutjes vanaf ons plekje en hebben we heerlijk genoten. <3

Wij namen een twee persoons laken mee en gingen saampjes heerlijk relaxen. 

Romantisch zonsondergang kijken op het strand. <3

Ik vind je lief!

Ik ging een avond koken dus ik maakte koude lasagne met gerookte ham, kaas, basilicum, olijfolie en pastabladen. Is zo ontzettend lekker en makkelijk, dus perfect voor op de camping!

Mijn outfit! Met mijn nieuwe kimono van de Mango.

Tijdschriften mochten natuurlijk niet ontbreken dus ik kocht het zomer pakket van cosmopolitan, mijn favoriete tijdschrift op dit moment. 

Kusje!

Wij gingen kijken bij de Bingo op de camping, er zaten echt een aantal fanatieke oudjes tussen en die kaapten alle prijsjes weg voor die kleine kindjes. Vond dat best wel sneu!

Wandelen in de duinen, het liep niet zo goed af want wij zagen dingen uit de tweede wereldoorlog en liepen van ons pad af. Hebben we 2 uur door stekels van bosjes gelopen en uiteindelijk de zee gevonden. Mijn benen zaten onder de krassen en zag er echt niet uit. 
Liefde voor jou!

Dagje Middelburg, ik kreeg zelfs een berichtje van een volger op instagram dat ze mij zag in de hema! Zo leuk <3

En dit vond ik toch wel heel erg schattig, een grote koekiemonster muffin. Hoe leuk!

Middelburg want ben je mooi! En mike natuurlijk ook ๐Ÿ˜‰

Hapje eten bij de pizzeria, en kijk dat schattige katten steentje, lief!

Nieuw blousje van de superstar, gekregen van mike <3

New in! Van wat willen jullie een review zien? 

 
Eventjes een lachenbekkie op zetten in de tent! ๐Ÿ˜€
Dit vond ik gewoon zo schattig dat het op de foto moest. 

All time favorite. <3

Date night met vriendlief, eindelijk kon ik mijn rode jurkje aan! ๐Ÿ™‚

Leuk als je thuis komt, pakketjes die op je liggen te wachten. 

Tijd is voorbij gevlogen op deze geweldige vakantie. <3

Ik schreef een review over dit geweldige pallet! Benieuwd welke het is? Lees het nu hier

Face of today! & met mijn nieuwe ketting die opgestuurd kreeg om te reviewen. 
Mijn nieuwe kamer verbouwen en ondertussen heerlijke framboosjes eten. 

Feestje van de dag, je make-up look maken. 
Al een deel van mijn nieuwe kamer! Ik heb een tweepersoonsbed gehad van lieve daddy en mem en ben overgegaan naar de oude kamer van mijn zus. Willen jullie foto’s zien als de kamer af is? Morgen krijg ik de matrassen binnen en dan is het officiel klaar. ๐Ÿ˜€
Hoe waren jullie laatste twee weken? ๐Ÿ™‚ En geniet van jullie Dinsdag!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. ja hij is leuk he! Ah dankjewel, misschien komt er wel een keer een foto van op mijn instagram of blog. <3

 1. Ah gefeliciteerd met je 300 volgers! Leuke dagen had je ๐Ÿ™‚ Benieuwd naar je nieuwe kamer!

  1. ah dankjewel Ysanne! Ja leuk he, morgen komt mijn matras en dan is mijn kamer helemaal klaar. ๐Ÿ™‚

 2. Wat een leuke en gezellige foto's komen er voorbij. Ik ben zelf een echte koffieleut haha, vind het erg lekker.

 3. Superleuke foto's! Gaaf dat je in Middelburg bent geweest, zou er graag weer terug willen! Wij zaten in het plaatsje Oostkapelle, dat is vlakbij Vrouwenpolder, haha! Superleuk om herkenbare punten te zien. Je kamer ziet er al mooi uit zeg, zeker een room tour doen! Ik ben nieuwsgierig naar het eindresultaat! ^^
  liefs

  1. Ja Middelburg is zo mooi! Vind het echt een geweldige stad. Ja ik zag dat inderdaad een paar keer op de bordjes staan. ๐Ÿ™‚ Ah er komen zeker foto's van mijn nieuwe kamer op mijn blog! ๐Ÿ˜€

   Liefs! Evelien

 4. Aah, Evelien! Ik vind je (blog) heel leuk! Wat ben je vrolijk! Ik drink sinds een half jaar per abuis koffie. Geen dubbele espresso of course, maar een soort van verzopen koffie in een melkcircuit. Erg lekker. Vooral met een emmer zoetjes erin (doen). Oudjes zijn geweldig fanatiek, tot het zielige aan zelfs, maar daar kun je dan weer leuk over schrijven (*bekijkt de wereld positief*, ha). Ik ben benieuwd naar je kamer, dus laat maar zien! ๐Ÿ™‚

  1. ah dit vind ik echt heel lief! Wat een lieve reactie, dankjewel! Ja precies, ik vond het zo sneu om te zien van die oudjes haha. Toevallig komt er morgen het artikel over mijn kamer online, liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu