Overal flamingo’s!

Overal flamingo’s!

Het is zomer en de flamingo’s vliegen om je oren, ik vind de flamingo trend geweldig. Ik vind flamingo’s hele leuke dieren, en nou staan ze opeens overal op! Van kussens tot je sokken. En wat is er nou niet leuker dan zo’n schattig roze beestje op je sokken te hebben staan? Ook kan je met deze zomerse trend ook leuk je huis opfleuren! Ik heb een aantal leuke items op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?

Flamingo opblaasband – www.shop.nordstrom.com klik hier voor het item.
Hoe leuk is het als je in een warm zwembad of in de zee rond dobbert in deze vrolijke flamingo opblaasband, ik vind hem zo onwijs schattig & vrolijk natuurlijk!

Flamingo kussen – www.shopperschoice.com klik hier voor het item.
Met deze trend kan je ook heel leuk je eigen huisje of kamer opfleuren, dan komt dit schattige kussen zeker van pas!


Flamingo iphone 6 hoesje – www.gilt.com klik hier voor het item.
Ik vind flamingo’s op je mobiel hoesje zo ontzettend vrolijk & zomers. Houd de zomer erin en neem flamingo’s op je hoesje! 🙂

Flamingo horloge  – www.saksfifthavenue.com klik hier voor het item.
Deze lieve en schattige horloge maakt nét je zomerse outfit helemaal af!

Flamingo’s voor in de tuin – www.amazon.com klik hier voor het item.
Perfect voor als je een zomer feestje gaat geven, of dat je je tuin wilt opvrolijken. Flamingo prikkers voor in de grond. Geeft een echt zomers gevoel. Laat het feestje maar beginnen, waar zijn de cocktails en zoete wijntjes?

Flamingo sokken –  www.newlook.com klik hier voor het item.
Ik HOU van gekke sokken, ik heb echt zoveel rare, vrolijke en gekke sokken in mijn kast liggen. Deze schattige sokken met flamingo’s komen van de new look. Als ik een bezoekje breng aan de new look ga ik deze zeker kopen.

Houden jullie ook zo van de flamingo trend? <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Die sokken zijn zo cool! Thanks voor de tip, ik was toch al van plan bij de New Look te shoppen, die gaan mooi het mandje in 😀

  2. Ik hou van flamingo's! Dat iPhone hoesje is geweldig 🙂 X

  3. Haha, flamingo's zijn zo tof! Ik vind alles van je lijstje leuk hihi!
    Liefs Iep xo

Geef een antwoord

Sluit Menu